S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Nu știu despre tine, dar eu am de gând să închid astăzi o poziție pe Alphabet $GOOGL-1.1% pe care am luat-o la $91. Mi-a oferit +34% pe termen scurt. Inițial plănuiam să o păstrez pe termen mai lung, dar ceea ce se întâmplă pe piețe nu are nimic de-a face cu o creștere sănătoasă.

GOOGL
$169.38 -$1.87 -1.09%
Capital Structure
Market Cap
2.1T
Enterpr. Val.
2.1T
Valuation
P/E
26.0
P/S
6.6
Dividends
Yield
-
Payout
-

Intenționez să vând unele și să păstrez altele.

Total de acord, am descărcat întreaga poziție vinerea trecută cu un câștig similar. De îndată ce (sperăm) piața va reveni la "normalitate", voi intra din nou. 👍

Cumpăr Google pentru o investiție pe termen lung și intenționez să o păstrez. Faptul că acum este la un nivel ridicat și urmează să scadă nu mă deranjează, dar pe termen lung prețul va ajunge cu siguranță din nou aici.

Nu știu ce părere aveți voi, dar eu am cumpărat Google ca pe o companie grozavă și subevaluată și încă o văd așa, așa că nu am niciun motiv să vând.

Minunat, avem asta în comun. Încerc doar să discern când un lucru are sens pentru mine, în acest caz creșterea, și când este o glumă. Dacă nu ar fi fost IA, am fi trecut prin mai multe necazuri cu mizerie, iar asta este un fapt, IA menține piețele pe linia de plutire.

Dacă vă confruntați cu starea actuală a economiei globale, cred că acesta este un motiv pentru a vinde întregul portofoliu și a aștepta ca piața să se comporte din nou rațional? Google nu este Nvidia, fluxurile lor de venituri sunt complet diferite. În prezent, cheltuielile de publicitate sunt scăzute deoarece companiile fac reduceri, iar acest lucru nu va dura la nesfârșit. Între timp, Alphabet va continua să tipărească bani, își poate îmbunătăți instrumentele în lupta cu concurența și nu văd niciun motiv pentru care EPS să nu crească cu 15% în următorii 5-10 ani. Nu sunt un trader care să ia 35% și să plece de la masă, dacă prețul va scădea la 90usd voi fi gata să cumpăr, dar nu mă voi baza pe asta, iar dacă vor reveni la 150 voi fi atât de supărat că nu am cumpărat mai multe acțiuni, iar tu probabil că nu vei avea nimic și le vei primi în cel mai bun caz la un preț corect.

Nu știu, m-am gândit și eu la asta, dar interesul pentru IA ar putea să o mai împingă încă o lună/e. Acest lucru reînvie un pic teama că se formează o bulă.

Nu vă contrazic, nebunia nu are adesea sfârșit. Doar că, de obicei, orice plimbare se termină cândva, iar în lumea investițiilor, de obicei, te doare când te trezești.