S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

📈 Zdravotní sektor USA 🏥💼💰

Vítám vás, milí investoři! Dnes bych se rád zaměřil na zdravotnický sektor v USA a porovnal s vámi několik významných akcií, shrnu 3 jako tip:

1️⃣ $JNJ-0.5% je dlouhodobě uznávanou společností v oblasti zdravotnického vybavení, farmaceutických výrobků a spotřebních zdravotnických produktů. Mají silné portfolio inovativních produktů a jsou známí pro své výzkumné a vývojové úspěchy. JNJ také vyplácí stabilní dividendy, což je atraktivní pro investory hledající dlouhodobé příjmy. Jejich globální rozsah a různorodá obchodní divize poskytují stabilní základ pro investování v tomto sektoru.

2️⃣ $MMM+0.5% je společností zaměřenou na technologická řešení a inovativní produkty v různých odvětvích, včetně zdravotnického sektoru. Jsou známí pro své široké spektrum produktů, jako jsou lékařské obvazy, náplasti, chirurgické masky a další. Díky své technologické převaze a globálnímu dosahu mají silnou pozici na trhu. Jejich diverzifikace přes různá odvětví může investory přitahovat, protože snižuje riziko závislosti na jednom sektoru.

3️⃣ $UNH+0.3% je jedním z předních zdravotních pojišťovacích podniků v USA. Společnost poskytuje zdravotní péči a zdravotní pojištění pro jednotlivce i skupiny. UNH se vyznačuje stabilním růstem příjmů a je známý pro svou efektivní správu a strategické akvizice. S nárůstem poptávky po zdravotním pojištění a souvisejících službách má UNH potenciál pokračovat v úspěchu.

Jací jsou vaši favoriti v této oblasti a jaké firmy při dnešních cenách nakupujete nebo přemýšlíte o nákupu? :)


Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Hezké příklady, ta $MMM+0.5% začal jsem ji též sledovat, zatím čekám, protože těch soudních sporů je dost jak píše Pavel a mohla by ještě vyklesat. Zaptám se, co $CVS-0.2% společnost, znáš ji a případně co na ní říkáš?

Slyším o této firmě poněkolikáté, ale ještě jsem na ni moc nekoukal, kouknu :)

Super, díky za přehled. Pěkně jste to zpracoval. Nedávno jsem kupoval $MMM+0.5%, ale líbí se mi také $JNJ-0.5%. Ovšem $JNJ-0.5% je pro mě aktuálně drahá.

Jedině 3M! 🚀😁

$JNJ-0.5% hezká dividendovka, zatím nemám, ale je na watchlistu. $MMM+0.5% za tyto ceny mám chuť nakoupit, ale nejsem si jistý kam až můžou vést ty soudní spory, a proto je asi tak vyklesaná, protože podobné myšlení mají i ostatní investoři. Takže rozhodně je vysoko na watchlisu. $UNH+0.3% moc drahá pro mě za tu cenu můžu mít několik dobrých společností.

Za mě ze zmíněných je na 1. místě $MMM+0.5%. Společnost se nyní dá krásně koupit kolem $100 za akcii a možná uvidíme i nižší ceny.

Bylo by to jenom dobře sleva. :3

Taky jsem pro MMM, jen se mi nelíbí, že jim skáčou další soudní spory 😄

Souhlasím, cena akcie je teď opravdu pěkná. Nedávno jsem nakupoval, ale ocenil bych i nižší ceny :)

Třeba se toho ještě dočkáme. Aktuálně je to padající nůž.