S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Bubble, majoritatea mișcărilor sunt absolut iraționale și nejustificate.

Și eu înclin în această direcție.

Atunci când graficul acțiunilor unei companii seamănă cu cel al unei criptomonede, sunt atent. :)

Adevărat 😀😀😀

Bubble pentru mine. Nu se justifică deloc. Înțeleg că nu mai e la fel de tensionat și că stresul poate să scadă, dar tot suntem în mare, pe care nu trebuie să o luăm ușor.

Cred că este mai degrabă o bulă. Sau nu vreau să denigrez companii precum $NVDA-0.3%, dar având în vedere cum a crescut volumul lor și reprezentarea lor în indici. Da, totul a crescut vineri și datorită faptului că plafonul de îndatorare a fost amânat până în 2025 (încă nu a fost semnat), dar în rest, nu cred că spectacolul este câștigat și este loc pentru o creștere mai susținută. Fed-ul este în joc și inflația este încă departe de planul lor de a merge sau de a se apropia de 2% și această plimbare arată, de asemenea, cât de puternică este piața, consumatorii au o mulțime de fonduri de la pomană în timpul Covid. Părerea mea este că acest lucru va fi temporar și va veni cel puțin o scădere de 8-10% sau cam așa ceva. De asemenea, că Fed va majora din nou ratele în iunie cu 0,25b. Aș lua acest lucru ca pe o oportunitate de cumpărare, deoarece vom merge cu siguranță la noi maxime în ceea ce privește următorii ani și mai ales din partea big tech.

De asemenea, înclin mai mult spre varianta cu bule, doar că am sentimentul că piața ar putea oricând să se salveze după cea mai mică prăbușire, așa că este o chestiune de cât timp până când vom zbura în jos.

Din păcate, m-am lovit de câteva ori de acest lucru, că la semnul unei scăderi a fost imediat răscumpărat. Încă împinge destul de mulți oameni în sus pentru că ei cred în noi maxime, mi se pare. 🤦‍♂️

O idee interesantă. Într-un fel, este posibil, dar până acum poate părea așa, etapele inițiale sunt deja în urmă. Acumularea, creșterea, mania, vedem încet-încet o preluare a profiturilor de către investitori, așa că tot ce ne rămâne este panica și depresia 🤔

Întrebarea este când se va închide ciclul.