S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Společnost C3 AI $AI+3.8%  je technologická firma se zaměřením na umělou inteligenci a aplikace strojového učení. Byla založena v roce 2009 s cílem vyvinout sofistikovanou softwarovou platformu, která umožňuje organizacím analyzovat, předpovídat a automatizovat své operace pomocí využití rozsáhlých datových sad a pokročilých algoritmů.

AI
$24.04 $0.89 +3.84%
Capital Structure
Market Cap
2.8B
Enterpr. Val.
2.8B
Valuation
P/E
-10.3
P/S
9.7
Dividends
Yield
-
Payout
-

Hlavní produkty a služby nabízené společností C3 AI:

C3 AI Suite: Jedná se o komplexní softwarovou platformu, která kombinuje prvky umělé inteligence, strojového učení a IoT (Internet of Things). C3 AI Suite umožňuje organizacím integrovat, analyzovat a vizualizovat velké množství dat a provádět pokročilé prediktivní a diagnostické analýzy.

C3 AI Applications: Jsou to předem sestavené aplikace a řešení pro specifické vertikální odvětví, jako je energetika, telekomunikace, zdravotnictví, výroba a další. Tyto aplikace pomáhají organizacím využívat potenciál datové analytiky a umělé inteligence pro zlepšení výkonu, efektivity a konkurenceschopnosti.

C3 AI Ex Machina: Jedná se o nástroj pro vizuální analýzu a strojové učení, který umožňuje rychlé a jednoduché vytváření a nasazování prediktivních modelů a analytických aplikací.

Společnost C3 AI se zaměřuje na široké spektrum odvětví a spolupracuje s mnoha významnými společnostmi a institucemi po celém světě. Její zákaznická základna zahrnuje energetické společnosti, výrobce automobilů, telekomunikační operátory, farmaceutické firmy a další.

C3 AI se vyznačuje silným důrazem na výzkum a vývoj. Společnost spolupracuje s předními vědeckými institucemi a univerzitami a investuje do inovací v oblasti umělé inteligence, strojového učení a analytiky velkých dat.

C3 AI má dnes večer, po zavření trhů uveřejnit své kvartální výsledky. Budete sledovat? Očekáváte růst nebo pokles? :)


Zatím se veze na vlně pozitivity, ale dnes reportuje výsledky, tak uvidíme. Na burze je zatím krátce a investoři hledají správně ocenění. Graf podobný jako třeba Palantir za poslední měsíc

Za mě je celkem nafouknutá a výsledky tomu neodpovídají. Takže pokud dojde k poklesu napříč AI akciemi, tak  tahle bude podle mě jednou z nejvíce zasažených.

To ano, případný pád by byl hodně bolestivý :D

Jsme se trefili do začátku statusů stejného. Společnost jsem měl v portfoliu, bohužel asi brzo a lekl jsem se toho propadu v dubnu. Pak když se mi dostala zpět z minusu tak jsem ji prodal. No, chyba, dnes bych prodával s hezkým ziskem. 😃 Vědět že bude takový hype kolem toho, určitě bych si ji nechal, teď za mě je cena vysoká ale sleduji ji dál. Kam to půjde si netroufnu odhadovat, protože ten trh mi teď přijde v tomto trochu poblázněný.

Trefili, taky jsem si říkal :D Máě pravdu, momentální trh je trochu nepředvídatelný chaos.

👍

Také jsem ji blbě koupil, ted prodal se ziskem, ale ten mohl být 3x větší po tom růstu :D ale jsou spoko, docela jsem se dočetl o nejasném financování apod, což mě znervoznilo a asi od nich dám delší dobu ruce pryč.

Tak dobře tak v zisku. No jak píšeš, mě též přijde docela ten skok divný a ač se na to hezky kouká, nebudu to toho naskakovat, jak píšou kluci výše v komentu, až ten hype kolem AI bude ochlazovat, tak tady by to mohl být velký zásah negativní.