S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Este oficial! Președintele Joe Biden a semnat sâmbătă un proiect de lege care suspendă plafonul datoriei naționale de 31.400 de miliarde de dolari a SUA, prevenind primul default suveran din istorie cu doar două zile înainte de a fi amenințat.

Camera Reprezentanților și Senatul au adoptat legea în cursul săptămânii, după ce Biden și președintele Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy, au ajuns la un acord în urma unor negocieri tensionate.

Departamentul Trezoreriei a avertizat luni că va fi în imposibilitatea de a-și plăti toate facturile dacă Congresul nu va lua nicio măsură până atunci.


Sunt de acord cu ceilalți aici. Este un paradox faptul că piețele sunt în creștere. La urma urmei, nu poate continua așa la nesfârșit și, mai devreme sau mai târziu, va exploda oricum.

Nu înțeleg reacția pieței - la urma urmei, este o veste proastă pe termen lung. Cred că guvernul SUA arată clar că nu are de gând să facă mare lucru în această privință.

Minunat, piețele cresc și ei cred că este o mișcare grozavă, dar omg... adică, este absolut oribil! Nu sunt în stare să își conducă țara și trebuie să împrumute o groază de bani pentru a o face. Nu este nimic bun în asta și va exploda într-o zi.

Așa că să sperăm că vom avea bani în altă parte în acel moment. 😁

Nu înțeleg de ce acest lucru funcționează atât de bine pentru piețe, însă nu fac decât să amâne problema inevitabilă. În mod clar, ar fi fost mai rău dacă această propunere nu ar fi fost aprobată. Dar tot nu înțeleg buna dispoziție de pe piață.

Ei bine, care este numărul, după ce 78 a fost respins? 😂 ... ei bine, cred că în timpul vieții noastre vom vedea momentul în care va trebui să se rezolve cumva, deocamdată cred că așa cum scrii tu, bullish pentru piață nu-i așa. Cel puțin până la jumătatea lunii iunie, unde piața va fi din nou puțin nervoasă în legătură cu Fed.

Așadar, sunt vești de creștere pentru piețe sau, în opinia dumneavoastră, sunt deja "întipărite"?

Minunat, problema a fost amânată cu succes...