S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Moc takovým krátkým obchodům nejsem otevřený, ale pochlubím se. Přesně měsíc zpátky jsem pořídil pár desítek akcií $U-1.9% na necelých 25$. Ke dnešku, a to díky Applu a novému partnerství s Unity, akcie posílily a ke dnešku jsem na víc jak 40% zhodnocení za pouhý měsíc.

Podařilo se vám také něco dobře koupit a případně i prodat?

U
$21.67 -$0.42 -1.90%
Capital Structure
Market Cap
8.5B
Enterpr. Val.
9.8B
Valuation
P/E
-9.7
P/S
4.0
Dividends
Yield
-
Payout
-

Tak to jste to chytil vážně dobře! Gratulace. Občas se povede třeba nakoupit Palantir na dně a pak vidíte ten rychlý růst za měsíc, ale to se stane tak jednou za rok když má člověk štěstí.

Skvělý obchod! Takové zhodnocení mám pouze u tradingu, kde ale držím time/money management a obchoduji na 5M grafech, každopádně můj nejrychlejší obchod trval přesně 11 vteřin s cca 5% zhodnocením na indexu US100 😊

Parádní obchod, já se zatím do světa tradingu neponořil, snažím se v tom průběžně vzdělávat a až si budu jistý svými kroky, tak pak možná.

Partner

Společnost neznám, nezaznamenal jsem tu spolupráci s Apple. Ten držím a mám jej rád, každopádně pro společnosti jedině dobře, protože Apple je silný hodně a tak jim to pomoct může. Jinak top nákup, je to už pár měsíců, ale $META-0.3% chytil jsem ji dole a teď mám na ni přes 50% zisk už.

Na Metě se dalo spekulativně svést, také jsem držel krátce.

Partner

To ano, dalo hezky, já držím stále, určitě půjde dolů, ale nevěřím že na svá minima a tak držím, ale nedokupuji 😊

O této společnosti jsem vůbec neuvažoval, ovšem děkuji za tip. Jinak co se týče nákupu, tak se mi podařilo nakoupit $AAPL+0.0% těsně nad 130$ a aktuálně jsem přes 40% v plusu a držím dál.

$QBTS+0.8% okolo 1$, zatiaľ nepredávam.

Tuto společnost ani neznám. Nějaké bližší info k ní?

Leader v quantum computing oblasti. Ich počítače sú lepšie využiteľné v určitých výpočtových úlohách ako klasické počítače. Majú aj komerčných zákazníkov a produkt na AWS Marketplace.

Společnost D-Wave Quantum, Inc. se zabývá vývojem a dodávkami kvantových výpočetních systémů, softwaru a služeb. Zákazníkům poskytuje přístup ke kvantovým výpočetním systémům společnosti prostřednictvím cloudu v podobě produktů kvantové výpočetní techniky jako služby (QCaaS) a nabízí profesionální služby, jako je pomoc zákazníkům při identifikaci a implementaci kvantových výpočetních aplikací. Společnost sídlí v kanadském Burnaby.

Můžu se zeptat jaké fundamenty vás přesvědčily k nákupu Unity? Byly už tehdy známé okolnosti ohledně partnerství s Apple?

Očekává se, že společnost v aktuálním čtvrtletí vydělá 0,06 USD na akcii, což představuje meziroční změnu o +133,33%, přičemž na meziroční bázi se předpokládá růst až 190%. Zkrátka a jednoduše se mi líbí pozitivní výhled.

Díky za info, vůbec jsem netušil, že se již očekávají zisky. Budu je lépe sledovat;)

Krásně na dně, gratuluji. U mě to bude $SOFI+2.2%. Za měsíc více než +50%, ale nevybírám - dlouhodobá investice.

Výborně! Taky gratuluju, na sofi jsem se podrobněji díval nedávno.

Super! Já koupil dobře akcie $LAZR-0.6% během lednové korekce, tam jsem s nakupoval od 3,9-5$.

Tak to tě musí dnešní růst těšit ještě víc 👏