S&P 500 ^GSPC 5,222.68 +0.16%
Tesla TSLA $168.47 -2.04%
Nvidia NVDA $898.78 +1.27%
Amazon AMZN $187.48 -1.07%
Alphabet GOOG $170.29 -0.75%
Apple AAPL $183.05 -0.69%
Microsoft MSFT $414.74 +0.59%
Meta META $476.20 +0.16%

Ahoj investoři, přeji krásnou neděli.

Jelikož už je výsledková sezóna prvního čtvrtletní letošního roku skoro u konce, chtěl bych se vás zeptat, jak hodnotíte výsledkovou sezónu vy a jaké výsledky vás nejvíce překvapily ať už mile, nebo nemile.

Já výsledkovou sezónu vnímám pozitivně, jelikož jsem to čekal mnohem horší. Je jasné, že některé společnosti měly výsledky horší a nepřekonaly očekávání, ale co jsem tak koukal a sledoval, tak bych řekl, že velká část společností měla svoje výsledky pozitivní a překonaly očekávání.

Co se týče konkrétních společností, tak mě opravdu mile překvapily výsledky $NVDA+1.3%, $META+0.2% , $PLTR-2.6%, nebo třeba klasicky výsledky $KO+0.6%. Jinak na nějaké horší výsledky, které by mě nějak hodně překvapily, nebo se mi nelíbily, si nevzpomínám.

Případně pokud jsem zapomněl nějaké důležité a překvapivé výsledky, budu rád za doplnění.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pro mě se v portfoliu potkaly skvělé zprávy. Za mě spokojenost.

Souhlasím, také jsem spokojený.

Tak to je hlavní👍

Na tyhle výsledky jsme čekali hodně dlouho. Byly konečně velmi pozitivní a se slibnými výhledy. Je to nyní ještě pořád motor růstu na trhu.

Souhlasím, tak uvidíme jak dlouho ten růst vydrží.

Musíme být trpělivý a neukvapit se. Čekat je někdy lepší, než se na trh vrhnout po hlavě.

Osobně z celého trhnu jsem překvapený že prostě není recese ještě, o které su to stále mluvilo. Technologické společnosti, hype kolem AI to prostě drží, to je jediné a nebýt toho, tak vůbec nejsme v indexech tam kde jsme. Takže já stále očekávám pokles, ne sice teď, když Fed nebude zvyšovat, ale jak prostě big tech dojde drive, tak bychom měli jít dolů, ale nemyslím že drasticky.

Plně souhlasím, AI to tahá a myslím, že to nejde do nekonečna. Tedy také očekávám propad.

Překvapilo mě to, otázka co bude dál s tímhle chováním trhu…

Souhlasím, tak uvidíme co bude dál😁

Výsledky myslím tak trochu překvapily celý trh včetně mě. Nečekal jsem, že to bude takhle dobré. Mnohé firmy významně překvapily a táhnou pokračující rally. Je jen otázka, zda už se do těchto výsledků propsaly úrokové sazby nebo si na to ještě musíme počkat. Tam  to pak bude zajímavé.

Souhlasím, to mě také zajímá, ovšem než se ty úrokové sazby propíšou do výsledků, tak to bude nějakou dobu trvat. Tedy teď můžeme jenom čekat na to až to přijde.