S&P 500 ^GSPC 5,277.51 +0.80%
Amazon AMZN $176.44 -1.60%
Nvidia NVDA $1,095.95 -0.82%
Apple AAPL $192.32 +0.54%
Tesla TSLA $178.10 -0.39%
Microsoft MSFT $415.60 +0.23%
Alphabet GOOG $173.93 +0.21%
Meta META $467.29 +0.05%

Sunt fericit și trist despre asta în același timp.

1) Fericit pentru că $PLTR-0.3% se apropie și, evident, planifică o expansiune majoră aici

2) Trist pentru că deschid un centru european în ANGLIA... #paradox oh yeah! :-)

Cu toate acestea, compania ar putea, în sfârșit, să se apuce de afaceri cu clienții locali într-un mod important și pentru AI în general, aceasta este o veste foarte bună, deoarece această companie are într-adevăr ceva de spus despre ea pentru mine.


De asemenea, mă întristează și mă bucură în același timp, deoarece PLTR oferă un instrument foarte eficient pentru ca guvernele să ne spioneze mai bine și să aibă din ce în ce mai mult control asupra noastră. Cu cât se îndepărtează mai mult de Europa, cu atât mai bine pentru viața privată a tuturor.

Vezi, asta e destul de neplăcut și nu m-am gândit deloc la asta...

PLTR colaborează cu NSA, CIA, DHS, ICE, FBI, HSI, printre altele, și acestea sunt doar agențiile recunoscute care "monitorizează" majoritatea populației SUA pentru a o "proteja". Snowden ar putea vorbi despre asta:)

Vom vedea ce va mai ieși din ea! 😅

Să sperăm că ceva bun :)

Oh, Palantir-ul tău 😂😂😂😂😂.

Lasă-l să vorbească despre asta! Voi stinge focul! :-D

Cred că este minunat că în sfârșit trec mai departe. Descoperă alte piețe și asta este bine.

Categoric pentru creștere!

Este remarcabil faptul că Palantir este o companie în care se poate investi (profitabilă) doar de puțin timp, iar investitorii au fost atenți atât de mult timp. Pentru mine, este o acțiune mediatizată, care poate avea potențial, dar majoritatea au băgat bani acolo înainte de a evalua.

Este o companie relativ nouă, așa că are nevoie doar de un pic de vânt în pânze... :)

Palantir ar putea fi cu siguranță unul dintre liderii în domeniul inteligenței artificiale. Doar că nu știu ce progrese au făcut încă în acest domeniu. Cum se descurcă?

Așadar, inteligența artificială este esența software-ului său inteligent, care funcționează pe principiul "lăsați-l să intre în companie, va petrece ceva timp monitorizând intrările și ieșirile (peste tot), va gândi și apoi vă va spune unde vă puteți îmbunătăți și cum sunteți cu adevărat... :) un astfel de ERP foarte inteligent...

De ce trist? Fie că e vorba de Marea Britanie sau de oricine altcineva, e o altă expansiune? Este. Deci, vești bune pentru acționari.

Bine, nu direct trist, mai degrabă paradoxal că sediul european este în Anglia... :)