S&P 500 ^GSPC 5,183.58 -0.08%
Tesla TSLA $174.21 -2.02%
Alphabet GOOG $171.40 -0.91%
Meta META $472.30 +0.87%
Amazon AMZN $187.85 -0.48%
Nvidia NVDA $901.28 -0.47%
Microsoft MSFT $411.06 +0.42%
Apple AAPL $182.76 +0.20%

Astăzi, am adăugat recent British American Tobacco $BTI+0.5% în portofoliul meu. Îmi joc cărțile în acest moment cu evaluarea actuală, un dividend decent, stabilitate și înlocuirea directorului general cu foarte experimentatul Tadeo Marrocco.

BTI
$30.12 $0.15 +0.50%
Capital Structure
Market Cap
66.6B
Enterpr. Val.
90.7B
Valuation
P/E
-3.7
P/S
1.3
Dividends
Yield
11.9%
Payout
-23.7%

Sunt, de asemenea, foarte pozitiv în ceea ce privește atitudinea investitorilor BTI care fac presiuni pentru reintroducerea răscumpărărilor de acțiuni.

Dar dvs. și companiile de tutun, le aveți în portofoliu?


Mă bucur de asta - cea mai mare poziție a mea din portofoliu este $BATS și am supracumpărat astăzi. Am mare încredere în viitorul companiei, mai ales după schimbarea CEO-ului pe care o menționați. Răscumpărările planificate și reducerea datoriei vor face, de asemenea, treaba.

Ei bine despre vaping aș putea scrie aici ce mizerie face $PM+0.2% 😁 dar ei știu să vândă un tribut și de aceea sunt mai buni nu... În rest am BTI și nu cumpăr încă pentru că sunt alte oportunități mai bune în afara acestui sector. Dar vom vedea cum se vor descurca că au ceva de recuperat fără îndoială. 👍

O am în portofoliu, dar, din păcate, mi-a plăcut înainte și am cumpărat-o la 40 de dolari, așa că încă mai am o pierdere acolo, așa că sper să ajungă din urmă concurența și, așa cum ați spus, noul director general va arăta unele schimbări de creștere. 😊

Nu am o poziție aici, dar o urmăresc de mult timp. Nu cred că este o investiție rea. La urma urmei, poate că dividendele ar putea acoperi eventualele pierderi care pot fi așezate și apoi vândute cu profit👍.

Așa este, nu am prea multe în el, așa că pierderile nu sunt prea mari, nici dividendele nu sunt prea mari, dar le-am neglijat, dacă le adun, voi fi cam la zero. Dar oricum m-aș bucura de creștere. 😁

Nici eu nu am nimic împotriva tutunului. Dar cred că vapatul BTI este un pic gâtuit, pierd din competiție. Și eu păstrez $PM+0.2%.

Recunosc faptul că, în prezent, veniturile din vaping sunt inadecvate, dar nu le-aș respinge. După cum scriu în postare, există un nou director general la conducere și este posibil să vedem schimbări în curând.

Ei bine, nu este vaping-ul și tutunul încălzit viitorul industriei? Nu este un risc în acest caz să avem cele mai mici venituri din vaping sau cel puțin mai puține venituri din vaping decât concurența?