S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Nu cu mult timp în urmă, toată lumea de aici era îngrijorată de REIT-uri și de piața imobiliară, dar, cumva, acest subiect a dispărut. Oricum, am deținut și continui să dețin cu liniște de spirit acțiunile $O-0.1%, care, întâmplător, a anunțat o nouă creștere a dividendelor lunare la 0,2555 dolari pe acțiune, pentru o sumă anuală de 3,066 dolari pe acțiune. Aceasta este cea de-a 121-a creștere lunară a dividendelor pentru acțiunile ordinare de la listarea la bursa din New York în 1994!

O
$55.13 -$0.06 -0.11%
Capital Structure
Market Cap
48.0B
Enterpr. Val.
75.0B
Valuation
P/E
51.1
P/S
10.9
Dividends
Yield
5.6%
Payout
289.1%

Cunoașteți o acțiune mai bună din punct de vedere al stabilității și al creșterii dividendelor?


A verificat cineva performanța față de SPY? Randament incluzând dividendele pentru 1 an, 3 ani, 5 ani, 10 ani (1,45%, 19,5%, 50%, 124%) vs. SPY incluzând dividendele (18,55%, 50,6%, 71,8%, 223%)

Îmi place REITY. Aruncă niște tutun de prizat și poate un măr și ai terminat👍.

De asemenea, dețin și eu și sunt mulțumit. Mă gândesc la aceasta ca la un fel de apărare atunci când aveți acțiuni de creștere în portofoliu, unde există uneori un risc mai mare și s-ar putea să nu funcționeze întotdeauna. Nu crește într-un ritm alert aici, dar chiar și atunci când nu este cea mai bună perioadă, ca acum, plătește în mod constant dividende, astfel încât va acoperi o parte din acel dolar în minus. Sunt sigur că inflația nu s-a terminat încă, ar putea exista încă o oportunitate de a cumpăra mai ieftin, dar nu mi-ar fi teamă să cumpăr cu prudență acum.

Așa cum scrieți, este esențial să nu vă fie frică să faceți cumpărături. Mulți dintre noi pretind că urmăresc DCA, dar la primul "dezastru" de pe piețe deja speculează dacă să nu vândă sau dacă să cumpere deloc.

De acord, eu vând doar atunci când nu mai sunt interesat să urmăresc compania în continuare etc. Și chiar și acolo încerc să aștept pierderea și să vând atunci în jurul valorii zero, mai degrabă decât într-o perioadă de criză. Până în prezent, dețin 2 dintre investițiile mele proaste $NVAX-9.8% și $AMC-5.2% și sper că ar putea cel puțin să-și revină ușor, să reduc pierderea și apoi să ies. Nu sunt atât de îngrijorat de REIT-uri, da, sunt în scădere, ratele ridicate ale dobânzilor nu sunt bune pentru ele, ceea ce este de înțeles, dar odată ce economia se va întoarce la punctul în care Fed-ul pivotează, va fi verde pentru REIT-uri.

Nimic nu s-a schimbat de când eram îngrijorați de REIT-uri. Doar sentimentul investitorilor. Eu încă aștept posibilitatea de a cumpăra un REIT și cred că va veni ocazia.

Așadar, strategia este să așteptăm, să așteptăm și să așteptăm. Nu am nimic împotrivă, dar, de obicei, cel care așteaptă nu găsește nimic.

Am doar 20% din portofoliu în numerar, așa că nu cred că ar trebui să plec cu mâna goală. Doar că acest anumit REIT nu a ajuns la nivelul dorit de mine.

Aceste stocuri sunt doar un grăunte. Dividendele, stabilitatea și longevitatea. Am $O-0.1% în portofoliul meu.

Am și eu$O-0.1%, plus $MO+0.3%.

Companiile de tutun sunt exact tipul de acțiuni defensive pe care orice investitor mai precaut și mai puțin riscant ar trebui să le aibă în portofoliu.

Ei bine, eu nu aș fi prea optimist în ceea ce privește imobiliarele comerciale și REIT-urile încă. S-a îmbunătățit semnificativ gradul de ocupare a spațiilor comerciale? Nu știu ce să zic. De asemenea, nici prețul actual nu mă mai atrage, încă mai urca până la acei 55 de dolari, aș fi prudent acum.

Personal, nu mi-e teamă să investesc în REIT-uri nici acum. Desigur, percep riscurile, dar sunt convins că piața spațiilor comerciale își va reveni și că viața va reveni la normal în timp. REIT-urile sunt la niveluri foarte atractive în acest moment, așa că de ce să vând când pot încasa dividende.

Ei bine, acesta este exact tipul de investiție care îmi place, un randament fiabil al dividendelor an de an. De fapt, nici măcar nu știu dacă există cineva care să aibă o serie atât de lungă, poate câteva companii. Dar, ca acțiune stabilă și cu dividende bune, nu mă deranjează o serie de 50 de ani de creșteri ale dividendelor, cum ar fi JNJ, PG și altele asemenea.

Există cu siguranță mai multe, dividendele stabile și în creștere constantă sunt ideale pentru un investitor în dividende. $O are o serie cu adevărat uimitoare de 121 de luni de creșteri, pur și simplu nu vezi așa ceva.

Sunt un nesimțit, am citit prima dată 121 de ani 😂 Atunci da, sunt mai multe astfel de companii cu o vechime de vreo 10+ ani.