S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

$GME-19.7% a avut o creștere constantă de la Earnings, când a depășit estimările analiștilor în ceea ce privește profitul pe acțiune. În creștere cu 34% în patru zile de tranzacționare!

Mai întâi, acțiunile au scăzut în premarket, deoarece au ratat estimările privind câștigurile cu 7,8%, dar de atunci nu au făcut decât să crească - adăugând peste 10% ieri. În opinia mea, această companie nu are niciun viitor, iar aceasta este ultima rămășiță de hype rămasă în ea după împușcătura din 2021.

GME
$22.22 -$5.46 -19.71%

Mai există acest lucru? și este chiar în creștere? Am crezut că a fost un strigăt în întuneric și că s-a terminat de mult... :)

Așa am crezut și eu, dar cred că nu. Cineva nu vrea să renunțe.

De necrezut :)

De asemenea, nu înțeleg că este în creștere când nu vedem valul de hype pe rețele și peste tot unde era posibil atunci. Mi-ar plăcea să intru cel mult în short aici, dar când?

S-ar putea ca short-ul să nu fie rău aici, dar cu aceste acțiuni nu știi niciodată ce proști vor băga bani...

Exact, ei bine, mi-am amintit recent de mini-seria aceea pe Netflix și a fost o adevărată nebunie. Au fost câțiva oameni norocoși care au făcut, cam un sfert de milion de dolari, dar au fost și unii care au ajuns literalmente pe stradă... Scurt ar fi tentant, dar odată ce ai intrat acolo, cât de mult ar trebui să ai în rezervă pentru a acoperi o parte din acea oscilație ascendentă. 🤷‍♂️

Oh, oricine care știe ce s-a întâmplat în timpul hype-ului acestui stoc nu l-ar cumpăra deloc, sau mă înșel și există astfel de nebuni aici? :D

Probabil că nu aici, dar cred că vor fi câteva pe piață.

Câțiva ciudați de pe reddit, cu siguranță, precum și investitori în DogeCoin, speculații pure și gembel.

Vânzarea cu amănuntul a jocurilor video a fost de mult timp condamnată, este doar o chestiune de timp. Eu nu aș paria pe asta.

Nici eu, dar cred că mai sunt încă câteva suflete pierdute care cred că se va împușca până la 400$ din nou.

Din câte știu eu, această companie a fost sau este posibil să fie pe cale să intre în faliment. Nu înțeleg că este în creștere.

Pentru mine este o companie neinteresantă, în care nu am o viziune clară asupra viitorului și a planurilor. Aceasta nu este pentru mine.

Nici pentru mine, dar mi-a atras atenția ieri - creșterea zilnică.