S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

O acțiune AI puțin cunoscută care poate fi mult superioară atât la $TSLA+0.5%, cât și la $NVDA-0.3%. Și nimeni nu vorbește despre el. Vorbim acum despre Symbotic $SYM-1.1%, care s-a apreciat cu 261% și 392% din noiembrie!

SYM
$46.16 -$0.52 -1.11%
Capital Structure
Market Cap
27.0B
Enterpr. Val.
26.3B
Valuation
P/E
-184.6
P/S
18.2
Dividends
Yield
-
Payout
-

Symbotic $SYM-1.1% nu este o companie mică. Este o companie de 25,7 miliarde de dolari. După cursa sa uriașă din 2023, SYM este cea mai performantă acțiune cu capitalizare mare din 2023!

Symbotic $SYM-1.1% este un pionier în robotică și computerviziune. A adus peste 275 de brevete în industrie și a depus peste 500 de brevete. Principalul său produs este un sistem de mașini cu inteligență artificială care deplasează depozitele rapid (până la 25 mph) pentru a automatiza lanțurile de aprovizionare.

$SYM-1.1% a încheiat un parteneriat cu cel mai mare retailer din lume. În 2021, Walmart $WMT+7.0% a încheiat un parteneriat cu Symbotic pentru a aduce robotica sa de depozit în 25 dintre centrele sale de distribuție. Un an mai târziu, WMT și-a dublat parteneriatul, aducând sistemele SYM în toate cele 42 de centre regionale ale sale din SUA.

Symbotic are tot ce și-ar putea dori investitorii obișnuiți la o acțiune. Se află în fruntea unei industrii noi și interesante. Are de partea sa parteneriate din liga mare și un hype AI.

Symbotic $SYM-1.1% are stofă de mare companie. Produsele sale rezolvă probleme mari. Crește ca o nebună, iar în ultimul trimestru și-a mărit veniturile cu 177%.

Urmărește cineva de aici și această companie?


Nu cunosc compania, dar pare interesantă și vă mulțumesc pentru pont. Din ce am citit, acțiunile companiei au devenit publice abia recent, așa că, personal, mi-ar fi teamă să încep să investesc în această companie încă.

Acestea sunt cele mai cunoscute și cele mai tranzacționate acțiuni. Și au crescut foarte mult de la începutul anului. Sunt menționate peste tot. Pentru cei care nu se uită în altă parte, celelalte acțiuni sunt ascunse.

Este adevărat, din păcate mi se pare că toată lumea are de-a face doar cu vârful icebergului și puțini sunt cei care caută oportunități în altă parte.

Și asta e adevărat. O mulțime de oameni aleg calea cea mai ușoară. Atunci el o termină în felul ăsta.

Os IPO este de fapt în creștere doar pentru că piața îl ajută. Eu nu aș face nimic aici încă.

Da, dar nu e de mirare. Cifrele se îmbunătățesc, iar produsul lor și-a găsit deja un client de top. În timp, vor urma și alții.

Dacă așa stau lucrurile, iar evaluarea este cel puțin oarecum apropiată de preț, nu mă deranjează.

E prea devreme pentru mine. Nu cu mult timp în urmă, acțiunile au fost scoase la bursă, iar acum se bucură de un mare succes în jurul inteligenței artificiale. Eu aș aștepta să se trezească la realitate.

Cu siguranță, nici eu nu aș cumpăra după o creștere de 300%. Amân doar până când va fi un subiect de actualitate peste câțiva ani.

Da, sigur. Vom privi înapoi peste câțiva ani și ne vom aminti de asta😅

Interesant, dar deocamdată este încă neinvestibilă, acțiunile se umflă și mi se pare că încă nu este pe profit.

Ba da, dar nu sunt chiar atât de departe de asta. În plus, primesc un mare impuls de la colaborarea cu Walmart. Cred că este doar o chestiune de timp până când vor încheia un alt parteneriat semnificativ.

Nu cunosc compania, dar probabil că mă voi uita la ea, deși probabil că nu va fi o achiziție, deoarece a făcut parte din raliul de 300%. Îmi plac aceste companii "noname" pe care alții le trec cu vederea.

Nici măcar nu spun că este disponibil pentru cumpărare acum, doar că este destul de interesant și trecut cu vederea. Ar putea fi o oportunitate frumoasă în viitor.