S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Puțini oameni de aici scriu despre mărci de lux, am văzut poate LVMT și atât. Dar ce părere aveți despre acțiunile Hugo Boss ($BOSS)? O companie foarte stabilă, cu un produs de dorit, plus că continuă să ridice obiectivele pentru anii următori.

Compania preconizează vânzări anuale de 5 miliarde de euro (5,4 miliarde de dolari) până în 2025, față de ținta anterioară de 4 miliarde de euro pe care se așteaptă să o atingă anul acesta. Hugo Boss a trecut printr-o revizuire a brandului sub conducerea fostului șef al Tommy Hilfiger, Daniel Grieder, după mulți ani, investind în marketing pentru a stimula vânzările și a extinde cota de piață. De asemenea, vizează un profit operațional (EBIT) de 600 de milioane de euro până în 2025, față de o țintă anterioară de aproximativ 480 de milioane de euro și o marjă EBIT de cel puțin 12%, față de o previziune anterioară de aproximativ 12%.

În opinia mea, aceasta este o oportunitate foarte interesantă.


Vă mulțumim pentru raport. Nu m-am gândit să cumpăr acțiuni la această companie, dar compania pare interesantă. Cu toate acestea, cred că îmi plac mai mult acțiunile $MC.PA-0.4%.

Toată această industrie este grozavă, dar am o problemă cu investițiile în ea - când vor realiza oamenii că nu are rost să o cumpere? 😀

Și eu am avut o mare problemă cu acest lucru pentru o perioadă destul de lungă de timp, dar apoi am discutat cu prietena mea la prânz și ea mi-a explicat;) Dacă aceste branduri particulare nu-și distrug reputația, își au viitorul asigurat, iar Hugo Boss a trecut deja testul de stres în timpul celui de-al Doilea Război Mondial;)

Doar că nu cred că oamenii vor înceta să o cumpere. Aici este capitalism și sunt o mulțime de oameni bogați. Pur și simplu poartă asta😅

Iată ce m-am întrebat. Desigur, cred că există și vor exista destui oameni bogați care vor cumpăra aceste produse tot timpul.

Îmi place LVMT. Este marca de după colț. M-aș gândi la asta.

Compania este cu siguranță bună și bine cunoscută în domeniul său. Are suprapunere și avantaj competitiv. Doar că nu mă concentrez pe Europa...

Și nu e păcat, într-un fel? Înțeleg respingerea Europei în diverse investiții, dar mărcile de lux? Există și vor exista oameni bogați, deci va exista cerere pentru astfel de produse. Pentru mine, aceste mărci sunt o alegere foarte bună, din punct de vedere investițional, desigur.

Într-un fel, e păcat, dar cred că sunt împăcat cu asta😊Cred că aceste semne vor fi încă aici și vor fi din ce în ce mai mari...