S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Jak vnímáte akcie společnosti $SNAP+0.2%?

SNAP

Snap Inc.

SNAP
$16.05 $0.03 +0.19%

Máte, koukáte někdo? Přijde mi, že akcie této společnosti měli nějaký ten pátek zpátky poměrně podporu od investorů, což při momentální ceně už určitě nevidím. Jak vidíte Snap do budoucna? Mrtvola, nebo se přiblíží zpátky ke svým vrcholům?

Vote to see the results! 32 answers already!

Dřív nebo později se na ní zapomene. Chovají se jako dobročinná organizace s tím jejich business modelem

Upřímně tuhle společnost neznám ale ten její graf jasně křičí, že byla populární jen za covidu a pak se vrátila "zpátky na zem" :)

Takhle, docela ted překopali celý obchodní model, ale pořád dost špatné. Jediný důvod, proč jsem zainvestoval je kvůli potenciálnímu swing tradu.

Rozumím.

Snap mám a teprve teď se dostává zpět do zisku. Za mě je to špatná akcie k investici, ale mám ji koupenou prakticky úplně na dně, takže držím. Nákup ale rozhodně neplánuju.

Jasný, jako krátkodobá příležitost maximálně,

Na trhu je podle mě taková konkurence, že SNAP nemá šanci

Asi ano, $META-0.3% nemá celkem problém je rozválcovat.

Ti ani nemrknou...

Já nepoužívám jejich produkt, takže o tom moc nevím, ale to, co vím je, ze to nedokážou monetizovat, což je jedna ze základních chyb.

Osobně jsem Snap používal a je pravda, že se tam nedají nijak nacpat ani reklamy no.

T je ale základní chyba. Je super, že máte produkt, ale pokud je zdarma a nic z uživatelů nevytáhnete, tak jste prostě dobročinná organizace :)

Než vytasili svou AI, tak jsem je bral jako tikající bombu, prostě společnost, která do pár let nebude. Strašně neefektivní management, upadající platforma atd. AI jim ale zase trochu hodila vítr do plachet, tak uvidíme.

Já tu jejich AI teda moc pozitivně nevidím... :D

Na Snapu jsem ve ztrátě 78%. Byla to jedna z prvních investic, které jsem udělal. Trhům jsem nerozuměl a koupil to na úplném TOPu. Obávám se, že Snap už je mrtvá společnost a momentálně nemá co nabídnout. Jsou tam vidět nějaké změny jako pokus o zpoplatnění a přidání "virtuálního kamaráda" (AI), ale oproti konkurenci jsou dost pozadu. Pokud znovu nepřijde nějaký boom, myslím, že Snap se už nevzpamatuje. Naštěstí tam nemám moc. Určitě uvítám i ostatní názory, rád se přiučím :D.

Tady asi budu souhlasit, mimochodem, ten AI bot je opravdu hrůza, co vidím jako pozitivum je, že poměrně dobře ví co se děje ten den, tento týden a dokáže odpovědět, ale takové srandy co jsem s ním zažil... No zajímavé storky, někdy je to fakt neschopné dost.