S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Stanovisko Cathie Wood je naprosto jasné: Bitcoin za 1 000 000$ je na spadnutí

Renomovaná finanční manažerka Cathie Wood, šéfka společnosti Ark Investment Management, zůstává jedním z největších evangelistů bitcoinu. Je si jím dokonce tak jistá, že se nebojí pálit do světa milionové predikce. Podle ní totiž éra kryptoměn teprve začíná. Jaké jsou její důkazy pro to, že všichni pojedeme TO THE MOON a bitcoin bude stát milion dolarů?

Cathie Wood si je bitcoinem za milion docela jistá

"Myslíme si, že éra bitcoinu $BTCUSD+0.5% teprve začíná," řekla Wood v rozhovoru pro CNBC. Instituce podle ní teprve začínají dohánět jednotlivce v používání bitcoinu. Což je tedy naprostá pravda.

Wood označila největší digitální měnu na světě za zajištění proti inflaci. Nezmínila se však o tom, že bitcoin za poslední rok klesl o 26 %, zatímco inflace explodovala. Spotřebitelské ceny za 12 měsíců do února vzrostly o 7,9 %. Tedy v USA.

Velkou otázkou je, kdo zvítězí při vytváření největší bitcoinové peněženky, uvedla Wood. Makléřská společnost Robinhood Markets $HOOD+1.9%a Coinbase $COIN-2.4%, největší kryptoměnová burza, jsou podle ní ve hře. "Pro instituce je na prvním místě Coinbase," řekla Wood. "Má nejrobustnější platformu a největší likviditu."

https://www.youtube.com/watch?v=uba_0wr9W2o

Coinbase je pátým největším holdingem ve vlajkové lodi Ark Innovation ETF $ARKK+1.2%.Wood se drží své lednové předpovědi, že bitcoin do roku 2030 prolomí hranici 1 milionu dolarů. Má řadu možností využití, mimo jiné jako pojistka pro majetné lidi, aby jim nemohlo být zabaveno jejich bohatství, uvedla Woodová.

Cathie Wood se pohybuje na velice tenkém ledě. Zatímco v předchozích letech její sázky na hyperrůstové akcie vycházely, nyní se trh a ekonomika vyvíjí silně proti ní.

Mezitím nedávno vyjádřila nesouhlas s mnohem větším zvyšováním úrokových sazeb ze strany Federálního rezervního systému. Své myšlenky uvedla na Twitteru. 

Nejedná se o investiční doporučení. Jde čistě o moje shrnutí dat dostupných na internetu a analýzy Dana Weila. Každý investor musí provést svou důkladnou analýzu a rozhodnutí provést po zvážení své vlastní situace

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @investorskey má karmu 74 a je členem této komunity od 23/01/2022. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

let's go 🚀🚀😃

bral bys, co? :D

jasně, že jo 🤷‍♂️ kdo by ne

To je tá, čo povedala, že pravdepodobne už neuvidíme cenu ropy na $70 a mnoho ďalších výkrikov do tmy. Na to, že sa pohybuje v tomto prostredí 40 a viac rokov, to nie je od nej veľmi múdre. Práve takéto výroky ju diskreditujú a stráca dôveryhodnosť.

Na druhou stranu má za sebou docela solidní výsledky. Zas tak bych jí ty zásluhy nebral... 😇

Vážne si myslíte, že má za sebou solídne výsledky? Tak si pozrite aké výsledky má mimo fondov ARK, v ktorých figuruje len posledných pár rokov a budete v realite.

Yees, BTC za mega je jasnej, je jen otázka kdy. Ale do roku 2030 myslím naprosto reálné

Já bych to viděl asi i klidně dřív, stačí jeden cyklus bullrunu a cena se může násobit