S&P 500 ^GSPC 5,018.39 -0.34%
Nvidia NVDA $830.03 -3.93%
Amazon AMZN $178.86 +2.21%
Meta META $439.10 +2.08%
Tesla TSLA $180.00 -1.79%
Microsoft MSFT $395.12 +1.49%
Apple AAPL $169.30 -0.60%
Alphabet GOOG $165.56 +0.56%

Rezultatele financiare pentru alte trimestre... atunci când toată lumea își va da seama că inteligența artificială este un cuvânt la modă, dar că încă nu aduce bani reali... :)

Recunosc că acesta ar putea fi și probabil va fi declanșatorul potrivit 😀.

Aș fi dispus să pariez pe asta, dar vom vedea.

Sunt de acord, acesta este un scenariu destul de probabil.

așa că vom vedea :)

Mă aștept la o răcire, mai degrabă la o stagnare, la o ușoară corecție. Nu cred că va fi o prăbușire mare, dar nu cred că vom continua să creștem în ritmul în care am crescut până acum. După cum scrie Mark mai jos, sunt curios și în legătură cu REIT-urile, cred că vor scădea și mai mult acum din cauza ratelor, sunt supracumpărat acolo între timp, iar odată ce ratele au fost oprite definitiv, sau încep să scadă anul viitor, ar putea crește frumos. Tehnologia, cred că depinde de ce, ei bine, o parte din ea ar putea fi supraevaluată, o parte nu, pentru că există cerere pentru cipuri și inteligență artificială, dar, pe de altă parte, acest interes se va răci cu siguranță în anumite moduri și atunci s-ar putea să nu fie în regulă pentru jucătorii mai mici. Așadar, ca să rezum, mă aștept la o răcire mai accentuată, nu cumpăr tehnologie în acest moment, mă uit mai mult la sectorul REIT, eventual un pic de energie.

Sunt de acord, și eu văd lucrurile la fel, dar sunt puțin îngrijorat de faptul că FAANG va atrage toate celelalte.

Da, a fost o scădere destul de vizibilă astăzi în cazul unor acțiuni din domeniul tehnologiei și vedem deja începutul unei posibile răciri. Nu îndrăznesc să spun ce acum, am capital și îl voi elibera treptat în piață, dar nu în big tech.

Așadar, din moment ce piața bull market se bazează pe performanța FAANG și AI, nu există un răspuns prea dur. Orice poate declanșa o corecție, o Fed de tip hawkish, date proaste privind inflația, probleme cu băncile, piața imobiliară. Puteți alege ce ar putea fi declanșatorul 😀 .

Așa e...

S-ar putea ca big tech să aibă o soartă similară cu cea din toamna trecută? Nici eu nu aș exclude această variantă. Cel mai probabil, aș crede că FAANG va avea parte de o perioadă de răcire, în timp ce titlurile mai defensive ar putea cel puțin stagna. Sunt mai degrabă pesimist în următoarele șase luni. Sunt cel mai încântat să văd ce se întâmplă cu REIT-urile.

Și eu aștept cu nerăbdare.