Deci, în cele din urmă, nici $NVDA-2.7%, nici $AMD-2.3% nu și-au recuperat pierderile de ieri, pe care le-au suferit înainte de deschiderea pieței, în urma unor rapoarte potrivit cărora guvernul american ar putea ajusta din nou livrările de cipuri către China.

Deși au căutat să ia profituri în timpul tranzacțiilor pentru a-și șterge pierderile, ambele firme au încheiat ziua de tranzacționare pe roșu.

Este acesta un semn de încetinire a creșterii sau doar o ușoară clătinare a tendinței în curs de desfășurare - acest lucru este mai adevărat în cazul $NVDA-2.7%. $AMD-2.3% a șters deja saltul de după câștiguri și acum are dificultăți în a se menține pe ultimul suport.

Citesc acest statut 3 zile mai târziu și mi se pare doar o mică eroare :)

Da, nu a avut aproape niciun efect, dar este bine să ținem cont de el. O altă afacere care poate fi destul de influențată de guvern.

Da, sunt de acord... sunt atât de mulți factori încât e greu de navigat.

Da, nu a avut aproape niciun efect, dar este bine să ținem cont de el. O altă afacere care poate fi destul de influențată de guvern.

Restricțiile sunt semnificative și pot afecta veniturile companiilor, astfel încât scăderea este adecvată. SUA nu au prea multe opțiuni în acest caz dacă nu doresc să vadă dezvoltarea tehnologiei și a inteligenței artificiale în China.

Înțeleg asta. China va reuși oricum, indiferent dacă altora le place sau nu. Nu spun de la AMD sau NVDA, dar vor trebui să o facă.