În sfârșit! O instanță americană a decis că Microsoft $MSFT-1.2% poate merge mai departe cu achiziția planificată de 69 de miliarde de dolari a producătorului de jocuri video Activision Blizzard $ATVI+0.1%.

ATVI
$94.42 -$0.05 -0.05%
Capital Structure
Market Cap
74.3B
Enterpr. Val.
67.1B
Valuation
P/E
34.6
P/S
8.5
Dividends
Yield
1.0%
Payout
17.0%

Am fost într-adevăr puțin rezervat în legătură cu modul în care va decurge acest lucru, dar acum pare promițător și nimic nu ar trebui să stea în calea tranzacției.

Felicitări tuturor acționarilor, bineînțeles, a încercat cineva să investească și să parieze că va ieși așa?

Vești bune, am $MSFT-1.2% și îmi plac serviciile lor în industria jocurilor video. Cred că prin acest lucru $MSFT-1.2% va câștiga o mulțime de fani și cu jocurile lor în cloud vor câștiga o mulțime de utilizatori.

Grozav, hai să finalizăm această achiziție cât mai curând posibil. :)

Mă bucur că a ieșit așa până la urmă🙏

Văd că, tot în Marea Britanie, CMA este dispusă să ajungă la un acord cu MSFT;) https://finance.yahoo.com/news/1-uk-regulator-may-reconsider-160459704.html

Dintr-o dată, totul merge bine. Nu prea înțeleg de ce acest lucru a fost blocat atât de mult timp, când Microsoft i-a asigurat în mod clar că nu va amenința industria jocurilor video.

Poate că au vrut să colecteze niște mărunțișuri de la lobbyiștii Sony și MSFT pentru bonusuri care meritau protecția consumatorilor?;)