S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Akcie Coinbase $COIN+4.2%  na aktuálním růstu dost vydělávají. Mnozí cenu akcií této společnosti již odsuzovali, ale za poslední měsíc se téměř zdvojnásobila. Trh kryptoměn stále čeká na svůj čas kdy obnoví růst a to by mohlo tyto akcie nakopnout ještě více. Já tuhle společnost nevlastním a ani to nemám v plánu, ale sleduji vývoj ceny. Jsou tady investoři Coinbase?

COIN
$207.60 $8.43 +4.23%

Yes, jsme tu... doufám, že je nás víc. Já nakupoval ihned pár hodin po IPO a teď po čase průměroval cenu na nějakou normální hodnotu, takže jsem konečně zelený :) Ale věřím, že jakmile nastartujeme crypto bullrun, tak tahle akcie poletí zase k cenám jako při IPO

Pokud jsi byl včera před otevřením trhu v zeleném, tak teď jsi na tom hodně dobře. Včera jsem sledoval vývoj na $COIN+4.2%  a růst byl opravdu, ale opravdu značný👍

Teď jsem +51% :)

Za mě jednoduše v pohodě spekulace až zase začne BTC bullrun 🤷‍♂️

Je to tak. Raději se držím dál a sleduju, jak si tyhle akcie a kryptoměny dělají denně klidně 20 %😅

Coinbase muze byt takova hra na zapakovane BTC. Pri bull runu to asi bude mit lepsi vysledky, ale za cenu vetsiho rizika, viz aktualni zaloby od SEC, pripadne hacky, problemy s trading platformou atp. BLK jim ale v pripade uspesneho schvaleni spot ETF doda kredibilitu, jednak to je jeden z mala regulovanych custodian a druhak funguje krome burzy jako OTC. Je tedy klidne mozne, ze tomuto fondu budou take dodavat podkladove aktivum, ktere ziskavaji od velkych prodejcu a tezaru.

Tady mi vadí, že pokud neporoste $BTCUSD+0.2%, tak se asi ani tahle akcie nebude moc šplhat nahoru. $COIN+4.2% je na Bitcoin velmi silně vázaná. Čekají na další bull run. Nic jiného jim teď nezbývá. Navíc jsou pořád ve ztrátě...

Co je na tom zvláštního? Trading platformy pro mladou generaci také nejvíce vydělávají když trh roste. Coin byla zisková a zase brzy bude, díky BLK bude mít lépe diverzifikované příjmy.

Nevidím důvod v tom vlastnit $COIN+4.2% když můžu vlastnit samotný $BTCUSD+0.2%

Tohlej e fér argument... ale beru Coinbase jako "BTC s menším rizikem" ve smylu, že si můžu koupit akcii přes brokera a nemusím nakupovat btc, to schovávat někam do pěněženky apod... Já mám tedy oboje... ale chápu obě tyhle strany :)

S menším rizikem... proč bych kupoval akcii na něco rizikového? to už máme dva kroky, dejme tomu, že Coinbase může potkat podobný konec jako FTX, i když tam sám mám peníze, ale tak či tak, stát se to může, a peníze jsou fuč... radši si koupím přímo BTC, než akcie směnárny, která je závislá na ceně BTC. Navíc, BTC kupuju přes brokera, stejně jako COIN... :)

Souhlas. Pokud bych se zajímal  o krypto, tak ta největší jistota je $BTC a nic jiného. I tak tam nic nemám a raději si jedu jen svoje akcie a opce. Možná nejsem in, ale tak to holt mám. Krypto není nic pro mě.

Třeba tě to jednou chytí, každý máme svoje a to je na investování krása :)

Aleš Vávra COIN shortuje, nepůjdu proti němu 😂
https://twitter.com/ales_vavra/status/1678827004710252557

Také nerozumím, jak se dá $COIN+4.2% aktuálně shortovat. 😁

On už roky hlásá, že nemá rád BTC, takže je to logické :)

Pokud měl shorty, tak mu to včera muselo hodit velkou červenou v portfoliu. $COIN+4.2% je včera + 24 %

Vávra na tom může hezky vydělat...Momentálně je cena v bočním trendu a pokud nepřijde na BTC nějaký solidní vzestup, tak nevím, proč by na COIN měl...

On ale potřebuje pohyb dolů, pokud to půjde bokem nebo hore tak na tom ztrácí peníze. Jeho investiční teze je bohužel taková, že COIN prohraje soud, porazí ho konkurence a společnost zmizí z trhu. Přijde mi že má hlavně problém s BTC a USDT, ale přitom nezná to prostředí kde sází proti trhu. Může to jít klidně ještě na čas dolů, ale dlouhodobě na tom shortu jen stěží vydělá.

Já ano🫱🏽‍🫲🏾

To jsem zvědavej, kdo z tohohle vyjde jako vítěz 😁

Momentálně mám +53%. Takže zatím good 🫱🏽‍🫲🏾😄

Pokud máte long pozici, tak gratuluji. Jen za včerejšek tam musí být opravdu solidní zisk👍

Ano je to nádhera💪🏽 Přemýšlím že bych klidně část už odprodal. Co myslíte?