S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Varování: Mega krach Bitcoinu se blíží, tohle video vás na to připraví

Ať se to zkušenějším investorům líbí či nikoliv, krátkodobé pohyby ceny Bitcoinu řeší mnoho lidí. Ano, všichni doufáme a věříme, že BTC se jednou stane opravdu uznávaným globálním platidlem. To však neznamená, že nepřijdou drsné pády, které by mohly spoustu začínajících investorů vylekat. Jako ten, který se teď blíží.

Zbortí se letos valuace Bitcoinu?

Přečtěte si taky tohle: Krach se blíží: 2 vážné důvody, proč se cena Bitcoinu a dalších kryptoměn dramaticky propadne

A teď už k tomu hlavnímu.

Předem bych rád uvedl, že tohle není myšlenka z mé hlavy, ale pochází od zkušeného investora Steva Courtneye, který má na YouTube kanál Crypto Crew University. Steve je frajer přes technickou analýzu, na které nám ukáže, co může s nemalou pravděpodobností potkat Bitcoin a další kryptoměny v letošním roce.

Ano, vím moc dobře, že nemáte rádi, když tady v článcích plaším, ale znovu opakuji, že lepší je trochu plašit a být připraven (psychicky i finančně), než si myslet jak je všechno v pohodě a pak být nemile zaskočen (psychicky i finančně).

Bitcoin $BTCUSD+1.2% letos ani náhodou nezažívá jednoduché období a i přes postupující adopci a oblíbenost u institucionálních investorů horko těžko bojuje na hodnotách mezi 40 a 50 tisíci dolarů

Zejména začínající investoři tak začínají být nervózní a řešit, jaká je pravděpodobnost, že se letos dočkáme například podobného růstu, jaký jsme zažili v loňském roce.

Padne letos ATH, tedy alespoň 70 tisíc dolarů? Nebo se naopak svezeme směrem dolů v stylu roku 2019 a podíváme se na hodnoty třeba i pod 20 tisíc dolarů? Tohle jsou teď velmi časté otázky a Steve se svou technickou analýzou do toho vnáší trochu světla. Ano, může se mýlit, ale je lepší projít si všechny možné scénáře.

https://www.youtube.com/watch?v=IJQRiF7DGDU

To je všechno. Tohle logicky není investiční doporučení a těším se v dalším drastickém článku věštícím konec světa :-)

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @marekskacel má karmu 87 a je členem této komunity od 26/04/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Furt čekám, až to přijde 😃

A furt nic, co? 😢

Blbý no, nevim, kdy se dočkám 😃

Neměl ten krach přijít už tak půl rok dozadu?

Partner

No spíš tak každé tři měsíce 😂

Klidně a pak to the moon 🚀

let's go 😎

🥱🥱🥱

Korekce = výhodný nákup, takže sem s tím 😁

Ano, má to své výhody 😁

Přesně 👌

Partner

Už zase? 😂

Jo, baví mě to 😂