S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Akcie společnosti $AAPL+0.0%  rostou o 1% na nová dosavadní maxima. Akcie rostou po oznámení vývoje AI, který by měl být podobný CHATGPT, některý z vývojářů jej nazval Apple GPT. 
Vlastníte akcie $AAPL+0.0%  a jak vidíte budoucí vývoj této společnosti? Je tohle konečně správný krok pro Apple a jeho vývoj v oblasti AI?

AAPL

Apple

AAPL
$189.87 $0.03 +0.02%

Tak to je super, toto jsem ani nezaznamenal. Akcie $AAPL+0.0% v portfoliu mám a tvoří největší pozici v mém portfoliu. Zajímá mě s čím přijdou, ale této společnosti věřím a když už AAPL něco dělá, tak to stojí za to.

Tak $AAPL+0.0% ti upřímně závidím, já už pozici nakoupit nestihl a za ATH se mi do toho moc nechce. Uvidím, zda se dočkám propadu a kdyžtak nakoupím.

Jasný chápu, já jsem nakupoval na 130$ a aktuálně bych rozhodně nepřikupoval. Pokud se dočkáme propadu tak určitě přikoupím.

Ještě dodatek

Jaká cena by byla pro tebe přijatelná abys nakoupil?

Apple a AI... ach jo, trochu jsem doufal, že do toho ted hned nenaskočí a trochu po applovsku počkají, jak tenhle boom dopadne, vyhodnotí to a pak přijdou s promakanou a promyšlenou věcí/službou... z tohohle kroku tedy radost úplně nemám...

Ale zas je pravda, že Siri už by nějaký upgrade potřebovala, uvidíme jak se to bude vyvíjet.

Upřímně Siri je věc která mě napadla jakmile jsem to dopsal, že to byla skvělá asistentka s potenciálem ale už několik let spí...

Apple produkty nemám, takže se mě to asi nebude týkat, ale z hlediska konkurence je to super. Hnací motor pro zbylé společnosti.

Přesně tak, když se Apple do něčeho pustí tak je to obrovské, já mám $MSFT-0.2% takže tahle zpráva mě jako akcionáře moc netěší, ale jako Jablíčkáře celkem jo.

Partner

Další super zpráva, díkes tohle jsem ještě nezaznamenal, je toho hodno no co k čtení stále. Jinak je to můj miláček, já je stále mám a hodlám mít dál, těším se na brýle a s tou AI, no hlavně ať si jedou ve svých kolejích a bude to určitě taky super.

Přesně, poslední dobou je těch nových zpráv až moc, vůbec to nevypadá, že by měla přijít recese a větší propady.

Partner

Jo no, jako kdo ví kdy to splaskne, ale jen co jsem to nakousli tak dneska to byl už trochu výrazný pokles pro nasdaq.

Apple mám a dělá mi radost pořád. AI od Applu budu určitě top - a oni ho asi potřebují, aby měli v záloze něco pro Vision a po Visionu

Apple dělá snad vždy jen radost☺️

Mě to bohužel potěší jen jako uživatele, akcie jsem nenakoupil a teď už neplánuji.

Tak to uvidíme jak si s tím Apple poradí, budu pečlivě sledovat.

Já budu taky sledovat, kdyžtak zase napíšu.

Partner

Je nás tu hodně milovníků Apple co sledujeme. Já je držím stále, teď taky nenakupuji, jako nemuselo by to být nejhorší, ale mám hezký průměr a zatím to nechci kazit i přesto, že větší počet akcií bych bral.