S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Predikcia Polygonu za 7,1 USD? Gov Capital v tom má jasno

Listing kryptomien v niektorých veľkých platformách je takmer vždy bullish pre projekty, ktoré budú zalistované. Tentokrát oznámil listing Robinhood $HOOD+4.4% a rozširuje svoju ponuku kryptomien pridaním 4 nových mien a jedna z nich je práve Polygon $MATICUSD+0.2%. Pomôžu tieto a ďalšie správy Polygonu vrátiť sa späť na svoje historické maximum?

Veľmi bullish predikcia pre Matic.

Polygón je sieť, ktorá za posledný rok nabrala na obrátkach. Hoci bola pôvodne uvedená nahor ako súčasť celotrhového boomu na jar 2021, minca si zachovala svoju hodnotu tým, že ponúka dôležitú službu. Dopyt po sieti Polygon neustále rastie, najmä vzhľadom na zvyšujúci sa počet aktívnych používateľov Etherea. Sieť Ethereum je schopná uskutočniť len niekoľko desiatok transakcií za sekundu a s viac ako 500 000 aktívnymi používateľmi môžu byť každú hodinu uskutočnené tisíce transakcií. Polygón je najuznávanejší nástroj, ktorý existuje, aby pomohol zmierniť tento "nedostatok".

Predikcie

Sieť Polygon dnes vidí veľký katalyzátor. Platforma elektronického obchodovania Robinhood uvádza na burzu štyri nové meny, aby zväčšila svoju obchodnú základňu s kryptomenami. MATIC je jedným zo šťastných mien.

Novinky sú pre Polygon obrovské. Robinhood poskytuje svojim užívateľom masívny prístup ku kryptomenám, pre investorov, ktorí nie sú až tak oboznámení s kryptom a mnohí z nich o kryptomenách nevedia takmer vôbec. Napriek tomu, keďže sa títo investori viac zaujímajú o triedu aktív, exkluzívny zoznam krypto Robinhood bude mať najväčší úžitok, pretože sú najľahšie dostupné.

Výsledkom týchto správ je, že MATIC zaznamenal rast o 5 %, čím sa cena dostala na 1,43 USD. Objem obchodov je tiež na vzostupe, trend sa zvyšuje o 40 %. Dokáže minca využiť býčiu dynamiku a vrátiť sa späť k novým výšinám? Pozrime sa na niektoré predpovede cien Polygónu a uvidíme, čo si myslia analytici:

  • CoinPriceForecast sa zameriava na hodnotu MATIC na konci roka 1,86 USD.
  • Podobne DigitalCoin predpovedá cenu 1,84 USD za mincu do decembra 2022.
  • Wallet Investor očakáva, že MATIC v nasledujúcich 12 mesiacoch prekoná hranicu 2 USD a stránka predpovedá cenu v apríli 2023 na úrovni 2,61 USD.
  • Oveľa optimistickejšie ako iné portáli je  Gov Capital. Stránka očakáva, že cena MATIC dosiahne do apríla budúceho roka neuveriteľných 7,09 USD.

Samozrejme berte to s nadsázkou krypto trh je vysoko volatilný a náchylný na rôzne fundamenty, ktorých je v súčasnosti viac než dosť. Čo je pre Matic určite bullish, tak práve ten listing na Robinhood, ktorý "otvorí dvere" rôznym nezaujatým investorom. Neberte to ako investičnú radu, len ako zhrnutie analýz rôznych spoločností.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

tak toto mi pride ako dosť bullish predikcia, ale človek nikdy nevie

a ešte za tak kratke obdobie možno 2025 ?:D

alebo pride hyper bull run a predikcia vyjde...ale skor asi nie