S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Zdravím investoři,

Mám na vás všechny spíš takovou otázku ze zvědavosti 😄 Co by se vám osobně líbilo nového zde na Buliosu? (Nejsem nikdo z teamu) Ale jenom tak by mě to zajímalo, co by se líbilo za možné budoucí novinky zde. 

Co jsem četl tak něco jako portfolio tracker zde bude skvělý a už teďka novinka Earnings, to je něco skvělého. 

Jak jste na tom vy? Jsem holt zvědavý člověk 😄


Ohledně akcií mi tu nechybí skoro nic. Pač ty věci mám v brokerovi a nebo nějaká externí appka typu Digrin atd. Za co bych ale klidně utratil i nějakou kačku je all wealth portfolio tracker. Kromě už klasicky dividend tracker bych si tam mohl nahodit třeba nájmy z nemovitostí, data výplat dluhopisů, možná i propojení P2P platforem (asi už vlhký sen). Super by bylo vidět celkový vývoj v čase a taktéž kdyby se vše dokázalo přepočítat do jednotné měny.

Co mi tu trochu rve žíly, je  ten systém odpovídání tu v diskuzi. Stačí 3-4 příspěvky a na mobilu nečitelné.

A dost mi blbne autokorekce. Mobil mi nabídne správné slovo, ale Bulios to nepobere a nahodí něco jiného nebo v jiném tvaru.

Partner

Body 2 a 3 jsou relevantní, na tom určitě chceme zamakat 👍

Bod 1 nedává smysl, jsme čistě akciová platforma, nezajímají nás nemovitosti ani nic podobného. Naopak cílem je kompletně nahradit ty appky typu Digrin apod. Nedává smysl používat milion různých aplikací, všechno bude pod Buliosem. Tady budou top vymakaná data k akciím, analýzy, konverzace komunity. Není třeba nic dalšího.

Dotaz byl "co mi zde osobně chybí". Takže napsat, že něco nedává smysl, je trochu mimo, mě to třeba dává smysl :-) . Hlavně když to jsou čistě subjektivní názory obou stran. Navíc jsem bral Bulios jako platformu pro "investory" nikoliv pro "akciové investory only". Každopádně to bylo mých 5c, držím palce! 👍

Partner

Za mě k akcím bylo vše řečeno, ale jinak jsem velice spokojený a oceňuji i přesto, že jsem tu cca 4 měsíc, jak se zde stále pracuje a šlape to! I denní aktivita je tu hezká mi přijde. Denně mám dost oznámení a možnost tak komunikovat o různých názorech! 😊 K tomu právě bych se přidal s tím, že když pak po nějakém čase přijdu a zvoneček mi ukazuje hodně oznámení, je těžší se v tom vyznat. nebo to, že jej rozkliknu a nenajede to na daný koment, ale teď třeba když je to tam už dlouhé, rozjetá komunikace tak to trvá něž člověk najde to místo k odpovědi. A pak ještě jednu technickou. Prakticky jsem odkázaný jen pracovat u notasu, jakmile si vezmu mobil a mám tu konverzaci, která je už delší, tak okno pro psaní zprávy se stále zmenšuje a je pak dost obtížné na mobilu napsat zprávu i o jedné větě. Toto je ale jen technické a nevím zdali je to vůbec třeba v silách IT. Jinak za mě spokojenost! 😊

Souhlasím, už v momentálním stavu je stránka na skvělé úrovní aspon pro mě! 😄 Děla mi radost když vidím, jak moje oblíbená stránka dělá takovýhle novinky které dělá. Jsou tu i drobnosti, ale kde nejsou.

Partner

Super, tohle mě těší, nejen tedy že jsem se přidal též k týmu Bulios ale i protože taky za tu chvíli co tu jsem vidím kroky kupředu a je to jediný český web který sleduji a bohatě mi postačí. 😊

Já bych například u appky ocenil, kdyby mi nejen skočila "1" u notifikace v aplikaci, ale ideálně mi i skočilo upozornění na obrazovce, ale co se akcií týče tak jsem zvědav na ten portfolio tracker, to by bylo perfektní třeba podobně, jak to dělá Google finance.

Yes na ten jsem taky hodně zvědavý.

To jsme dva👌

Třeba nějaké quality of life maličkosti... Napadá mě k akciím, které nyní mají sekce valuace, poměry, profil, přidat ještě třeba balance sheet, poslední kvartální výsledky. 
Flash news udělat víc přístupné, aniž bychom museli rozklikávat stránku flash news a posléze se vracet zpět na původní příspěvek (místo toho nějaké pop-up window).
V oznámeních rozlišovat ty, které jsem již rozklikl, a které ne. Aktuálně stačí jen kliknout na zvoneček a vše je odkliklé. Pokud mám oznámení více, je těžší se v tom vyznat.

Ano to musím taky souhlasit.

Přidat UCITS ETFka od Vanguardu a iShares.

Pak ten portfolio tracker s pěknou grafiku a grafy. Na ten se moc těším.

Rozšíření kalendáře o ex dividend date (a pay date) s notifikací o vyplácené dividendě na akcii.

Stock screener k hledání zajímavých akcií.

Chat s možností posílání obrázků (grafy atp.).

Se vším s tímhle souhlasím! To by bylo skvělé!

Ty ETFka by byly bomba. Také to tu občas postrádám. Uploadění obrázků do komentářů 100%. Soukromé zprávy 100%.

Přesně tak, takovej nadupanej Facebook.

Já bych ocenil, kdyby si šlo přidat do watchlistu i evropské akcie, většinu evropských akcií tady nemůžu najít. Earnings je skvělá věc, už nemusím hledat kdy jaká společnost oznamuje výsledky👍🏻 Těším se na všechny novinky, které jsou oznámené. Konečně ,,sociální síť” pro investory. 👍🏻

Jo je to skvělé už teďka, ale každým zlepšením mám vždy radost ✌🏼

Nemůžu si přidat do watchlistu své oblíbené ETF.

Partner

Jaké?

1) Vanguard FTSE All-World UCITS ETF (USD) Accumulating
2) iShares USD Treasury Bond 20+yr UCITS ETF USD (Acc)
3) iShares USD TIPS UCITS ETF USD (Acc)

Partner

Super dotaz, taky mě zajímají odpovědi a nápady :))