S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Acțiunile $PYPL+0.3% au scăzut cu până la 7% în tranzacțiile extinse. Compania a raportat că a ratat estimările privind marja operațională de 21,4%, estimare de 22%. În schimb, veniturile companiei au fost ușor peste estimările analiștilor, ajungând la 7,29 miliarde de dolari față de 7,27 miliarde de dolari. Profitul pe acțiune a fost, de asemenea, mai mare decât se aștepta, la 1,16 dolari față de 1,15 dolari.

PYPL

PayPal

PYPL
$64.10 $0.20 +0.31%

Acțiunile companiei au atins un vârf în timpul erei Covid, când prețul său era de 308 dolari, de atunci prețul acțiunilor a scăzut constant. Acțiunile și-au găsit minimul la 58,95 dolari.

Vedeți o oportunitate pentru această companie în viitor și cumpărați la prețuri atât de mici? Sau așteptați un preț și mai mic?

Pentru mine, $PYPL+0.3% este o oportunitate interesantă la prețurile actuale.


M-am uitat deja la companie și am făcut o analiză, dar apoi am uitat de această companie, așa că vă mulțumesc că mi-ați amintit :). În jurul sumei de 60 de dolari probabil că m-aș gândi să o cumpăr.

Aș reconsidera achiziția după o astfel de scădere.

Din păcate, cu rezultatele, sunt destul de supărat că, deoarece mă uit la tehnologia mare în această săptămână, plus că retrogradarea SUA este probabil principala știre aș spune, așa că am ratat acest lucru și, deși am $PYPL+0.3%, de asemenea, îndrăznesc să spun că a fost un pic așteptat, nu atât de rău rezultate, dar mai rău da, plus pierderea utilizatorilor și schimbarea CEO-ului, acestea sunt evenimente mari pentru a fi nesigure despre. Am făcut-o astăzi, deși un investitor nu ar trebui să facă acest lucru atunci când nu este un comerciant, așa că am închis o poziție împotriva, deci scurt. Cred că vom vedea mai multe mai jos. Estimarea mea la aproximativ 60 de dolari, așa că mă gândesc că trebuie doar să cobor încă 2-3 dolari și să acopăr pierderea mea din scădere, apoi am ieșit.

Aș vrea să învăț și eu să fac trading, sunt la început. Sunt multe lucruri și am nevoie de un antrenor personal, ca în unele sporturi.

Și eu o am la fel și nici eu nu pot face comerț, de aceea nu prea o fac încă, doar rareori când văd o șansă reală, jj un antrenor ar fi cel mai bun. Păi în sport te-aș recomanda eu însumi, am antrenat oameni timp de 8 ani, dar în investiții mă uit și acolo. 😁

În jurul valorii de 60 de dolari, cred că a fost o afacere. Îmi pare puțin rău să o văd plecată, dar nu mă deranjează. Am o poziție mică în $PYPL+0.3%, așa că aștept să mergem mai sus.

Am și eu o poziție mică, din păcate am cumpărat în timpul zilelor Covid 😅 Așa că am învățat să trăiesc cu numere roșii pe $PYPL+0.3%. Am fost destul de surprins de reacția pieței la rezultate, nu mă așteptam ca marja operațională chiar și cu o fracțiune să aibă un asemenea impact asupra companiei.

Văd în continuare că numărul de utilizatori activi a scăzut din nou. Nu-mi place deloc acest lucru și poate că acesta a fost unul dintre motivele scăderii.
Bănuiesc că nu vom mai putea vedea prea curând nivelul covidelor... Am o intrare de 79 de dolari... A fost una dintre primele mele investiții doar din cauza Paypal-ului pe care îl știam. 😁