S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Vlastníte nějaké akcie z herního sektoru? Líbí se mi tam  $SONY+0.5% $EA+0.8% a některé další, jak vnímáte tento sektor a vlastníte nějaké tituly herních společností?

SONY

Sony

SONY
$84.54 $0.46 +0.55%

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

$SONY+0.5% je super tip a rád bych měl akcii z tohoto sektoru zařazenou v portfoliu. Ovšem také se mi líbí $MSFT+2.2% a $ATVI+0.1%. Ani vlastně nevím jak to teď vypadá s tou akvizicí $ATVI+0.1%.

Víc než to, že stále probíhá a konec je v nedohlednu ti nepovím, protože víc informací nemám. :D

Jasný chápu, to mi asi nějak tak stačí :D

Já jako bývalý gamer se po něčem poohlížel ale všechny veřejně obchodovatelné mi teď nějak nedávají smysl... spousta společností mě vyloženě štve... největší smysl mi ve finále dává $MSFT+2.2%  :-D

To je fakt, $MSFT+2.2% má smysl i v tomto odvětví.

Což je třeba takový paradox a ještě 4-5 let zpátky něco poměrně nemyslitelného...

Sony je taková klasika. Nezbohatneš na ni přes noc, ale ani bys s ní neměl přijít o všechno. Je spíš na dlouhodobější držení a diverzifikaci portfolia směrem k hernímu a elektrotech. průmyslu. Zkoušel bych budovat pozici na 88,-USD nebo (ideálně) níž.

To jsme od tvé ceny poměrně kousek, budeš nakupovat?

Asi ano. Samozřejmě se předtím na Sony "podívám trochu zblízka". Před každým nákupem je třeba obezřetnost!

jako gamer jsem dřív nějakou chtěl, ale když koukáš na jejich dlouhodobý hospodaření, tak mě žádná nepřesvědčila, že bych je chtěl do ptf.

Z tvého pohledu jsem se na to taky koukal, ale tak nějak ze srdíčka a přesvědčení bych nějaký takový titul rád zařadil. :D

Tak před 2 měsíci jsem uvažoval nad Ubisoftem, ale nakonec z toho sešlo. Dříve jsem narazil na nějaké videoherní studio, které se zaměřovalo na mobilní hry, ta akcie vypadala zajímavě, ale bohužel jméno už si nevzpomenu.

Rozumím, proč z Ubisoftu sešlo?

Oprava: Bylo to Unity. Chyběly mi informace a spoléhat se jen na spolupráci s Applem jsem nechtěl. Ubisoft snad má teď vydat nějakou očekávanou hru, nevíš o tom něco víc?

$EA+0.8% sleduji ale jinak mám $ATVI+0.1% protože ta je zároveň z tohoto sektoru pro mě nejoblibenější a věřím ji nejvíce. 😊

$ATVI+0.1% je taky super, nevíš náhodou jak to vypadá s tou akvizicí Microsoftem?

Čeká se myslím co ještě Británii na to, prve to tam zamítli, pak to šlo někam do USA, tam ale to zamítnutí shodili ze stolu, teď je to někde na Evropské půdě a nějak koncem tohoto měsíce nebo zářijového by se mělo vědět, ale píšu teď z hlavy, nekoukal jsem a je to už pár týdnů co jsem to četl, tak neber to doslova. 😊