S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Deci, se pare că Palantir $PLTR a ieșit din pădure. Felicitări tuturor celor care au rezistat și nu au vândut, deoarece YTD a făcut deja peste 180% acolo. Probabil că nu trebuie să intru prea mult în rezultatele trimestriale, avem asta aici la Bulios Flas News. Dar ceea ce m-a surprins în mod plăcut sunt răscumpărările de acțiuni și ideea de includere în indice. Voi ce părere aveți? Credeți că Palantir va face parte din indice în viitor?

PLTR

Palantir

PLTR
$21.67 $0.00
Capital Structure
Market Cap
46.1B
Enterpr. Val.
46.0B
Valuation
P/E
180.4
P/S
19.8
Dividends
Yield
-
Payout
-

Nu dețin acțiuni ale $PLTR, dar răscumpărările sunt grozave și dacă acest titlu ar ajunge în indice, ar fi grozav.

Dacă intră în S&P500, ar fi o explozie... oricum, sunt încă aproape 4$ departe de breakeven :-D

Acum are o rachetă destul de bună, piața este roșie, așa că PLTR o ia și mai tare.

Dar eu tot consider că e vorba de "piață" și nu direct de Palantir... deci pe termen lung tot bine :-D

Singurul lucru pe care nu-l înțeleg cu adevărat în legătură cu rezultatele este răscumpărarea, plus că, la prețurile actuale, ce face Carp cu ea în situația actuală nu prea are sens pentru mine. În rest, satisfacție.

În plus, nu s-a menționat când va avea loc răscumpărarea, peste un an? Mâine? Nu se știe nimic, așa că, deocamdată, iau răscumpărarea cu ușurință.

Și voi mai adăuga încă o dată :D Dacă aceasta este intenția de a arăta investitorilor instituționali că managementul crede că acțiunile sunt ieftine, atunci bine și o mișcare bună, dar este încă o astfel de strategie de marketing, deși îmi place $PLTR foarte mult, trebuie să fie privită cu realism. :)

Eu o văd mai ales ca pe o strategie de marketing...

Wow, deci nu m-aș fi așteptat la asta și am greșit că nu am avut încredere în ei, iar ei ar putea fi cumpărați la jumătate din valoarea actuală. Răscumpărările sunt o veste grozavă. 👍 Oh da, asta chiar mă enervează că nu m-am dus după ele când erau "un dolar". Acum la prețul ăsta, nu știu dacă mai e un preț bun de intrat? 🤔

Dacă aveți un orizont pe termen lung pe acest stoc, atunci prețul este încă bine pentru mine :)

Da, acum probabil că ar trebui să o fac, pentru că probabil că nu va mai avea creșterea pe care a avut-o în ultimele luni, dar totuși, dacă pe termen lung se descurcă bine, atunci prețul ar putea fi încă bun, trebuie să mă interesez mai mult, doar că am auzit multe despre ea, dar nici măcar nu știu exact care este know-how-ul ei.