S&P 500 ^GSPC 5,180.74 +1.03%
Nvidia NVDA $921.52 +3.79%
Meta META $465.68 +3.04%
Tesla TSLA $184.76 +1.97%
Microsoft MSFT $413.54 +1.69%
Amazon AMZN $188.70 +1.34%
Apple AAPL $181.71 -0.91%
Alphabet GOOG $169.83 +0.50%

Výsledky Foot Locker $FL+6.7% jsou celkem bída, tohle jsem opravdu nečekal. Společnost navíc pozastavila vyplácení dividend, údajně kvůli větší flexibilitě pro strategické investice. Co na to říkáte? Je FL v maléru nebo je to příležitost na nákup?

FL
$23.28 $1.47 +6.74%
Capital Structure
Market Cap
2.2B
Enterpr. Val.
4.8B
Valuation
P/E
-6.6
P/S
0.3
Dividends
Yield
3.5%
Payout
-34.2%

Kde si viem zistiť, že či nejaká firmy aktuálne vypláca dividendy alebo nie? Pretože pri Foot Locker je ešte stále na yahoo finance, že dividenda je 9,62%...

Cena dostává oprávněně pěknou sodu , nicméně společnost na trhu s různými výkyvy funguje 38 let . Dávám jim šanci v střednědobém 5 let horizontu pro návrat zpět ....  včera jsem nakoupil za 15,90 USD , nechám je plavat, popřípadě v poklesu dokoupím.....

Dlouhodobě začínají prodávat tenisky přímo výrobci. Footlocker tak časem odejde z trhu nebo si hodně sníží obraty. GL s držením.

Ruce pryč a vyhnu se tomu širokým obloukem. 😁

Nyní je blbost tam zainvestovat, propad slušný, ale ty výsledky jsou bída.

Taky je moc neznám, nenakupuji ani tam, spíše co taky dnes kleslo je i Nike pod 100$ a to už pomalu by mohlo stát za uvážení.

Záleží na tom, co je důvodem poklesu u Nike. Letos se jim moc nedaří, ale nějak jsem to nezkoumal.

Taky jsem to moc nezkoumal, ale je to globální značka která jen tak nezmizí si myslím, když vezmu třeba jen boty a ty jejich edice jak se s tím kšeftuje, takže za mě, jestli ještě poklesne, ja využiji pro nákup.

Tímhle problémem a nedařením se teď trpí všechny značky, které necílí na luxusní a bohaté zákazníky, Protože na běžného člověka prostě vysoké úrokové sazby a propad reálných příjmů fungují a nové hadry přestávají kupovat jako jednu z prvních věcí. A nebo kupují levnější fejky někde u Vietnamce. Čím víc pruhů, tím víc Adidas :)

Foot locker neznám jako akcii, ale koukal jsem na ni jako na prodejnu, když jsem chtěl učinit objednávku, po tom co jsem si přečetl x negativnich recenzí jsem od nich dával ruce pryč. A pak bohužel, pokud mě jako zákazníka jejich produkt/služba odradila, nebo nezaujala, tak vůbec nemám chuť ani motivaci koukat na akcie.

Já tam v životě nenakupoval😀 Ani to pro mě není až tak známá společnost, ale vím že se tu kdysi řešila, tak mě zajímají názory.

Jasný chápu :D

Po takových výsledcích co jsem četl ve Flash news bych asi určitě nekupoval :D

Tak uvidíme, třeba vážně plánují nějaké investice. Pak by to mohlo dávat smysl. Ale v tuto chvíli je to tak na sledování, a ne na investici.

To ale může nějakou dobu trvat. Aktuálně vykázali ztrátu oproti né moc dobrým ale kladným ziskům z minulého roku.