S&P 500 ^GSPC 5,024.03 +0.11%
Apple AAPL $171.54 +1.33%
Amazon AMZN $181.23 +1.25%
Tesla TSLA $177.78 -1.23%
Nvidia NVDA $839.93 +1.15%
Alphabet GOOG $167.01 +0.87%
Meta META $435.76 -0.78%
Microsoft MSFT $395.18 +0.06%

Rezultatele Foot Locker $FL+2.3% sunt destul de slabe, chiar nu mă așteptam la asta. În plus, compania a suspendat plata dividendelor, aparent pentru a permite mai multă flexibilitate pentru investiții strategice. Ce părere aveți? FL are probleme sau este aceasta o oportunitate de cumpărare?

FL
$21.06 $0.47 +2.28%
Capital Structure
Market Cap
1.9B
Enterpr. Val.
4.6B
Valuation
P/E
-5.9
P/S
0.2
Dividends
Yield
3.9%
Payout
-34.2%

Mâinile jos, și o voi evita cu un arc larg. 😁

E o prostie să investești acolo acum, scăderea e decentă, dar rezultatele sunt mizerabile.

Nici eu nu-i cunosc prea mult, nici eu nu fac cumpărături acolo, mai degrabă ceea ce a scăzut astăzi este Nike sub 100 de dolari și ar putea fi de luat în considerare.

Depinde care este motivul declinului de la Nike. Nu o duc bine anul acesta, dar cumva nu am cercetat acest lucru.

Nici eu nu am cercetat-o cu adevărat, dar cred că este un brand global care nu va dispărea, dacă luăm în considerare doar pantofii și edițiile lor și modul în care sunt gestionate, așa că, pentru mine, dacă va mai scădea, mă voi folosi de asta pentru a cumpăra.

Toate mărcile care nu se adresează clienților de lux și celor bogați suferă de această problemă și eșuează acum, deoarece ratele ridicate ale dobânzilor și scăderea veniturilor reale afectează omul obișnuit, iar acesta încetează să mai cumpere haine noi ca unul dintre primele lucruri. Sau cumpără imitații mai ieftine de la un vietnamez de pe undeva. Cu cât mai multe dungi, cu atât mai mult Adidas :)

Nu cunosc Foot locker ca stoc, dar m-am uitat la el ca magazin când am vrut să fac o comandă, după ce am citit x recenzii negative m-am îndepărtat de ei. Și apoi, din păcate, dacă eu ca și client sunt descurajat sau nu mă interesează produsul/serviciul lor, nu mai am nici o dorință sau motivație să mă uit la un stoc.

Nu am cumpărat de acolo în viața mea😀 Nici măcar nu este o companie atât de cunoscută pentru mine, dar știu că a fost abordată aici cândva, așa că mă interesează părerile.

Da, am înțeles :D

După rezultatele pe care le-am citit în Flash news, probabil că nu l-aș cumpăra :D

Să vedem, poate chiar plănuiesc niște investiții. Atunci ar putea avea sens. Dar, în acest moment, este vorba atât de mult de a privi, nu de a investi.

Dar acest lucru poate dura ceva timp. În prezent, au înregistrat o pierdere în comparație cu profiturile nu foarte bune, dar pozitive, de anul trecut.