S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Já jsem ani nic extra nového neočekávala:) uvidíme, co většina a jak se to podepíše na akciich

Nic extra nového, ale iPhone 15 je za mě nejlepší model z celé řady. Je to vlastně PRO z minulého roku, jen je levnější.

Jak píšou ostatní v podstatě nám neřekli žádnou novinku. A lepší procesor u 15pro aby mohl člověk lépe hrát videohry? To mi přijde fakt zbytečné… Mám iPhone SE z roku 2019 a funguje pořád báječně, tohle Apple určitě umí, ta udržitelnost systému a výkonu je prostě úžasná. Nový telefon plánuji pokud se nic nepokazí koupit třeba tak za 3 roky, uvidím kde bude s funkcemi iPhone 18 😂

Přesně tak, mám to stejně. Mám teda model 13, ale vim, že bude ještě dlouho kvalitní a kupovat každý rok nový je blbost. Na jednu stranu to ukazuje jak mají super produkty, na druhou stranu je těžké dělat pořad růst asi, když proste rok je krátká doba na to aby přišli s nějakým extra boomem. 😊

Přesně tak, nejde každý rok udělat obří novinka, když se podíváme na konkurenci tak tam o novinkách ani neslyším. Asi příště koupím model Pro.

Trochu souhlasím, je pravdou, že Apple už není tak inovativní jako býval. Byla to poměrně nuda. Dostali jsme Iphone 15 ("Iphone 14++) nic závratného za co by stálo utratit zase tunu peněz.

Krom dynamic výřezu i u základních modelů a usb-c, což je donutila EU nasadit, je to vše z novinek, hrát si na to, že novinka je 100% recyklovaný kobalt v baterii je celkem směšné. :D

Shrnutí:

- AW jsou Carbon neutral

- Zavedli jsme USB-C takže nyní můžete každé zařízení napájet jiným kabelem - paráda. 

- Opletli jsme kabel textilem - wow!

- Pokud jste si koupili iPhone 14Pro, tak jste debilové, protože letos dáme dynic island všem bez příplatku. 

- No a trochu jsme vylepšili display.


Málo? Sakra! Počkejte… eeehm! Jooo!


- iPhony jsme obalili do titanu! A titan se používal u Mars roveru, takže je to hustý! 

To je za mě letošní Keynote ve zkratce a divím se, že akcie nesletěly ještě víc.

ou to tak to je bída a jak píšeš no, jako mě osobně co mám iphone 13 a macbook air z roku 2021 tak mě to nijak nenadchlo no. A pravda, ani jsem to nečekal. Uvidíme no, snad budou fanoušci a uživatelé hodní a nepošlou akcie moc dolů.

Hele, já mám iPhone 11PRO a ten foťák včetně nočních fotek je super. Rád a často fotím (takovej můj koníček). Práci mám manažerskou a do funkcí nijak nehrábli. Takže pro mě není pořád důvod k upgrade. Říkal jsem si, že jestli bude 15 bomba, tak si jí koupím. No ale je to prostě čtrnáctka s dynamic island a obaleným kabelem. 😂😂😂 Myslím, že Apple ustál pokles celkem dobře. Na Keynote ale koukni nebo aspoň na část s matkou Přírodou, to bylo vtipný.

Titanu? Nejsou 15ky Aluminium? :D Možná jsem jen špatně slyšel. :D

Pro verze je titan co jsem pochopil. :)

Nn, PRO verze má titan, takže bude lehčí. :)

Za mě obrovské zklamání, produkty až na pár změn, které běžný uživatel téměř nepozná, jsou za mě totožné a za ty cenovky si je určitě nechám ujít.

Cenovka trochu spadla, ale novinky nulové no. :D

Já jsem jej neviděl, nestíhal. Každopádně klidně napiš Tvé dojmy a zhruba jaký byl, rád si počtu protože jsem v Apple zainvestován a celkové jeho produkty rád využívám. Pravda ale je, že nemám v plánu kupovat nové, protože ty stávající jsou stále velmi výkonné. 😊

Tak to se snad ani dívat nebudu. Moc zajímavě mi to nezní...

Ale je tam vstup s Matkou Přírodou a ten byl mega vtipnej. 🤷‍♂️😂