S&P 500 ^GSPC 5,064.2 +0.91%
Nvidia NVDA $858.11 +3.34%
Amazon AMZN $184.72 +3.20%
Apple AAPL $173.03 +2.20%
Alphabet GOOG $168.46 +1.75%
Microsoft MSFT $397.84 +0.73%
Meta META $441.68 +0.57%
Tesla TSLA $180.02 +0.02%

Hodně se kolem mne posledni dobou řešil $DIS+1.9% vs $NFLX+2.4%, kdo z nich má větší  potenciál  investiční. Dnes mne ale překvapil fakt, že jedničkou v USA je Amazon Prime Video s 21 % trhu, zatímco Netflix má 20 %. $AMZN+3.2% prostě jede.

AMZN

Amazon

AMZN
$184.72 $5.72 +3.20%
Capital Structure
Market Cap
1.9T
Enterpr. Val.
2.0T
Valuation
P/E
51.9
P/S
3.2
Dividends
Yield
-
Payout
-

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Tak to jsem upřímně také nečekal... myslel jsem, že kraluje Netflix

Tak to jsem upřímně také nečekal... myslel jsem, že kraluje Netflix

Dokraloval

I když asi pořád dost kraluje

Mým vítězem je (snad) $WBD+4.3%, valuačně mi dává největší smysl (s přehledem).

Tak snad :)

Me přijde že je netflix brzy predbehne

Já osobně jako akcii v tomto odvětví nemám absolutně žádnou. (Službu si platím jenom $NFLX+2.4%). Jak ale píše Lukáš, ani já nemám doma televizi a zatím neplánuji pořizovat jak televizi, tak ani žádnou další streamovací platformu či akcii. Tento sektor mi vůbec nepadl do oka a nechci se angažovat někam, kde nemám úplně dobrý pocit. Každopádně když bych si měl vybrat jednu akcii, tak to bude buď $NFLX+2.4% nebo $AMZN+3.2%.

My právě televizi taky doma nemáme. Máme plátno a promítačku a počítač, na chřipkovou sezónu dětí ideál. Platíme si střídavě Neflix a Disney, ale akcie mám pouze u Disney a Amazon ;)

Aleteď mne zaujalo i hbo

My právě televizi taky doma nemáme. Máme plátno a promítačku a počítač, na chřipkovou sezónu dětí ideál. Platíme si střídavě Neflix a Disney, ale akcie mám pouze u Disney a Amazon ;)

Tak já teď budu ještě více zvláštní. Nemám žádnou streamovací službu, protože nemám ani televizi. 😁 Každopádně, znám všechny ty platformy a vždy na měsíc jednou za čas si nějakou zaplatím, podle toho co mě tam zaujme, Amazon ale u mě osobně také je na poslední pozici, tam jsem se díval jen na seriál Prsteny moci. (na motivy Pána Prstenů). V portfoliu mám $AMZN+3.2% (ale né kvůli streamu) a $DIS+1.9%

Tak televizi taky doma nemáme, ale mám plátno a promítačku a počítač,  na chřipkovou sezónu dětí ideál (už potřetí koukáme na film Coco)

Jj, jednou už jsem tohle téma nakousli, tak je to pochopitelné když je rodina a přesně, někdy i je to super jak zabavit dlouhé časy. Nemám nic proti tomu, mě zatím jen do mého stylu života se to platit dlouhodobě nevyplatí, ale jednou to také přijde, když určitě něco z toho budu využívat pravidelně. 😊

Kdo vyhraje to nevím, ale z rizikovosti bych se přiklonil k $DIS+1.9%, protože $NFLX+2.4% je zatím jen streamovací služba, zatímco Disney má zábavní parky, hračky, merch atd. A jejich zábavní parky zatím stále vydělávají raketu.

Souhlas, možná v rámci streamovací platformy je ten Prime převálcuje , to by pak Netflix na tom byl hodně blbě.

Ale zatím to vypadá podle akcii pro netflix hodně dobre

Já tedy osobně používám jenom Netflix a jeho akcie paradoxně nemám :) Mám $AMZN+3.2% i $DIS+1.9%.

Já používám Disney a netflix, ale akcie Amazonu mám:D

Taky neflix akcie nemam

mám doma Disney, HBO, Prime i Netflix a zrovna Prime je pro mě nejslabší co se týče obsahu i zpracování/ovládání... ale asi se svou produkcí umí trefit do diváckého zeitgeistu USA, který mi tu může unikat

Ja mám jen Disney a netflix právě.Co jsem četla, tak ten   Prime je opravdu hodně zaměřený na usa

Má hodně reality show