S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Ce părere aveți despre gigantul Blackrock $BLK+0.6%? O companie care are la activ o sumă incredibilă de bani și care se numără printre cele mai influente companii din lume. Este acțiunea lor o bună oportunitate de cumpărare la prețul actual?

BLK
$812.22 $4.51 +0.56%

Știu despre această companie, dar nu m-am gândit la ea ca la o investiție. Graficul arată bine și probabil că mă voi uita mai atent la această companie. Mulțumesc pentru pont :)

O companie care controlează practic lumea modernă nu este probabil niciodată scumpă. Nu, bineînțeles că este o acțiune interesantă, dar trebuie privită cu analiză.

Exact, dimensiunea sa este fără îndoială, dar chiar și așa este mai bine să ne uităm mai atent la prețul său, astfel încât să poată sta liniștit ani de zile. 😊

Aș spune că BLK nu este atât de mult despre ESG. Încearcă doar să își vândă ETF-urile și, dacă există sau a existat o tendință de restricționare a combustibililor fosili, vă vor face un fond pentru aceasta și vor face lobby pentru aceasta. Dar asta nu înseamnă deloc neapărat că atunci când investitorii își vor da seama că nu vor face prea mulți bani din asta, altceva va fi din nou la mare căutare și BLK va fi fericit să ofere acel lucru;)

Ei bine, cred că așa se pare, Dar, din moment ce nu am făcut prea multe despre asta în ultimul an, am căutat pe Google cele mai recente evoluții https://fortune.com/2023/09/13/blackrock-vanguard-were-once-esg-reversing-course-finance-bob-rubin/amp/

Din câte se pare, se pare că este timpul să se ascută marginile, iar termenul ESG a fost abandonat ca fiind prea politizat. Vom vedea în ce va evolua, însă, între timp, ESG a devenit o instituție puternică și practic 100% dintre persoanele mai tinere și educate susțin această gândire. Paradoxul este că impresia dezbaterii publice este de confruntare. Atunci când această confruntare este provocată de grupuri de extremiști, în esență bipartizane. În realitate, nu există niciun conflict în această privință. Cei care au influența "banilor", precum și BlackRock, au luat deja o decizie. Pentru că sunt cu toții de acord că viitorul este capitalismul cu stakeholderi. Pentru că stakeholderii supremi sunt SUA. Și, indiferent cum îl numesc și îl definesc, companiile care nu îl urmează, cel mai probabil, nu vor mai exista în aproximativ 30 de ani.

O companie bună, puternic orientată spre promovarea dezvoltării durabile. Chiar până la punctul de a fi o problemă în statele republicane din SUA. Despre aceasta s-a scris anul trecut

https://www.pionline.com/money-management/florida-terminates-blackrock-2-billion-because-esg

Ei bine, BlackRock a rezistat foarte bine. Am obținut de la ei partea conservatoare a portofoliului meu de ETF-uri - S&P500 , Clean Energy și RoboticAutomatic. Nu mi-a trecut prin minte să investesc direct în compania-mamă, dar voi analiza asta, mulțumesc 🙂 Îmi place creșterea pe termen lung, stabilitatea și accentul ESG

Și eu am stat cu ochii pe ei și așa cum au scris și alții, o companie foarte interesantă, dar prețul, nu știu, nu am încă o estimare corectă a prețului. Care sunt cifrele pe care ați dori să le achiziționați?

Îl am în portofoliu, dar nu vreau să măresc prețul de achiziție. :(

Grozav, care este achiziția ta medie? 😊

Aș vrea să știu.

Sincer, îmi place foarte mult această companie. Prețul actual mi se pare corect.

Sunt de acord cu dumneavoastră.