S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Akcie $WBD-2.1%  jsou za posledních 5 let dole o více jak 60% a za poslední rok jsou dole o více jak 14%. Když jsem se koukal podrobněji na tuto společnost, tak mě ani nepřišla tak špatná, jak někteří investoři tvrdí. Ovšem investovat se mi do ní asi nechce a radši preferuji akcie $DIS-0.1% .

Jaký máte názor na tuto společnost vy a máte akcie této společnosti v portfoliu?

WBD
$8.06 -$0.17 -2.07%

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

$DIS se sám odstřelil woke culture, komu nová Sněhurka není pro smích? Jestli bude pokračovat v tomhle trendu tak skončí.

Já si myslím, že tato společnost je skvělá a je stabilní, ten potenciál tam je. Ale jenom se této společnosti posledních pár let moc nedařilo.

Také mám Dis dwbd bych teď nešla.

Nešla byste do toho kvůli ceně?

Kvůli tomu, že mi celkove nepřijde jako dobrá investice

Já jsem zainvestován a sázím tím především na povedenou restrukturalizaci, schopný a zapálený management a dobře propojené portfolio produktů. Oceněním to také vypadá nejlépe z celého segmentu... Musím přikoupit.

Super, naprosto souhlasím :)

Pevně věřím ve WBD, pod deset dokupuji. :-) Filmy mají dobrý, ještě bych doplnil o jeden top film níže komentář.. DUNA.. :-) Navíc game sector do toho praštil naposled s Harrym celkem slušně. Myslím si, že je na dobré cestě splatit a vydělávat. Ještě jsem zvědav na sportovní sekci zda a kdy přidají..

Super, tak snad se tam ta cena dostane.

Mám oboje 😎

Super :)

Partner

Jak zde píšou ostatní, je těžké asi říct, které obsah je lepší, $DIS-0.1% věřím, mám v portfoliu a sice bude to trvat nejspíše, ale k té stovce jistě dojdou no a $WBD-2.1% mám také úspěšné tituly. Mám tam zainvestováno něco málo, ale jak se toto odvětví zvedne, tak ponechám pak jen jednu z těchto variant a to se rozhodnu až přijde ta situace.

Super, vidím to podobně a přístup mám stejný :)

Pro mě je ve srovnání s konkurencí "mrtvá". Čísla dejme nyní stranou, když se podíváme na obsah, tak asi nikdo z nás nevyjmenuje ze 5 trháků od WBD za poslední dobu. Pro mě je v tomto atraktivnější Disney, ne že by vydávali bůh ví jaký obsah, ale rozšiřují svou přítomnost na mnoha trzích, mají přítomnost  ve sportovním vysílání + zábavní parky.

"za poslední dobu" není přece jediná metrika streamové platformy (mimochodem loni a letos vydali dvě řady možná nejlepšího sportovního seriálu vůbec o LA Lakers a top filmy Elvis a Král Richard), WBD je na špičce bohatosti a kvality nabídky vedle Disney, oproti tomu Netflix musí nové věci chrlit protože teprve buduje šířku, kterou tuhle firmy za sto let fungování dávno mají... za mě značka co má pod sebou Friends, Harry Potter, Pán Prstenů, Matrix, Game of Thrones, DC Universe (Dark Knight trilogy!), Sopranos, The Wire, Duna, Sex ve městě, Rick a Morty, Teorie velkého třesku má od smrti FAKT daleko...  k tomu "půjčuje" další svoje dílka Bratrstvo neohrožených, Ballers, Westworld jiným platformám, to jsou taky revenues. HBO fakt není otloukánek na konci řady jako třeba Paramount, nabídkou se mu nerovná ani Apple TV nebo Prime.

Plně souhlasím a vidím to velmi podobně :)

Myslim, ze kvalitu obsahu je dost slozite posoudit, ale kdyz vezmu oceneni/nominace Emmy tak letos nejvice nominaci posbiraly HBO serialy: Boj o moc (27) a The Last of Us (24) a Bily lotos (23), dale z posledni doby povazuji za kvalitni tv kousky: Euforie a Mare z Easttown, dale filmy Dune, The Batman, Elvis, Air, Barbie, King Richard, jako bonus jeste uspech hry Hogwarts Legacy ktera ma k dnesku vydelaco cca 1,3mld USD.

HBO navic diky spojeni s Discovery ziskalo slusne diverzifikovane zamereni obsahu (cely seznam https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_assets_owned_by_Warner_Bros._Discovery).

Bude jeste nejakou dobu trvat nez se ukaze, kolik platforem dokaze byt dlouhodobe v zisku a WBD k nim dle meho rozhodne patri. Staci aby odmazali nejakou cast dluhu a zacali diky odkupu akcii navysovat EPS a cena akcie na to bude take reagovat.

Super, plně souhlasím a vidím to podobně a děkuji za nové info.

No právě v poslední době má WBD podařený kousky..Elvis ,Barbie,Meg2, koncem roků  Aqamena2,Wonka,Pán prstenů atd..

Partner

Pán prstenů? ...tedy to je pro mě novinka i jako milovníka Pána prstenů, už jsem asi přestal očekávat něco?

Partner

Už to čtu další komenty a chápu asi jak si to myslel, mě jako z prvního přečtení hned hrklo, že by se plánovalo točit něco nového na tyto motivy. 😊

Já ty filmy moc nesleduji, tedy děkuji za info.

Je pravda že společnosti se dlouho nedařilo a akcie klesaly, ovšem ten potenciál tam aktuálně vidím a akcie by mohli zase začít růst a společnosti by se mohlo začít dařit.