S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Tak je to tady! 

Britský antimonopolní regulátor CMA schválil revidovanou dohodu o koupi herního vývojáře $ATVI+0.1%  společností $MSFT+2.2% .

Jak vnímáte tuto akvizici, která se táhne už přes rok. Nikde jsem nenašel zprávu, jak to dopadne s akcionáři, nemáte někdo nějaké informace? S @lukasandel jsme se o tom v nedávnem příspěvku bavili.

Vlastníte akcie $ATVI+0.1%  nebo $MSFT+2.2%?

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Osobně mám z této akvizice velikou radost! $MSFT+2.2% mám velice rád a přeju jim to, doopravdy parádní zpráva.

Přesně tak, další část trhu pro MSFT!

Už se to táhlo opravdu dlouho a je super, že už se to dokončí. Akcie ani jedné společnosti nemám, ale pokud by se cena akcie $MSFT+2.2% dostala pod 300$, tak už bych asi nakoupil.

Taky bych přikupoval pod 300$. Microsoft za mě velmi kvalitní společnost.

Přesně tak, plně souhlasím :D

MSTF koupi vsechny akcie, takze ATVI bude stahnuta z burzy. Osobne jsem to uz prodal a penize mi zatim muzou pracovat jinde, protoze netusim kdy se to realne vyporada.

Jak už jsem psal u jiného komentu, díky za info. Tuto situaci zažívám poprvé co jsem na trhu a tak jsem další kroky neznal. Taky to dnes prodám ať pracují i se ziskem dále jinde. 😊

Díky za info, nevěděl jsem jak to bude. Líbí se ti kroky $MSFT+2.2% ?

Ja MSFT tolik nesleduju, takze nedokazu jejich zamery posoudit. Drzim jejich nejvetsi konkurenci v podobe SONY a Tencentu, takze jsem zvedavy jak si s IP od ATVI dokazou poradit a jestli v te firme vylepsi pracovni podminky, vztahy a tim take efektivitu a kreativitu. Kazdopadne muzu rict, ze ta nabidka k odkupu prisla s idealnim nacasovanim a benefituji z toho obe strany.

Ahoj, jsi mě předběhl dnes se zprávou, dopoledne volné, vstanu, pohoda, dodělání úkolů, čtení a pak psaní, připravený příspěvek a šup, je tu. 😂 Ano, bavili jsme se o tom a za mě dobrá zpráva, já jim v tom fandil. Mám obě společnosti, obě hezky v zelené a jsem teď spíše zvědav jak to bude dál s akciemi $ATVI+0.1% ?

Tak nám to Victor vysvětlil, jak vnímáš tyto kroky ze strany $MSFT+2.2% ? Líbí se ti jejich zapojení do gamingu?

Nejsem moc extra hráč, jediné co jsem hrál a mohl bych dál hrát, mám účet je Wowko. Hru miluji, ale protože je dost návyková, platím si ji jen jednou za čas, každopádně to vidím i v tomto jako plus, mohlo by to přinést jisté oživení, nápady protože se určitě i nějak to dotkne týmů vývojářů. Hlavně to beru z pohledu pro zisky další Microsoftu. 😊 Co Ty?

Vlastním $MSFT+2.2% aza mne super zpráva:)

Přesně tak, další část trhu, kterou “řídí” $MSFT+2.2% . Mám taky pár kousků takže jsem spokojený.

Super :)

Já také :)

Paráda:)