S&P 500 ^GSPC 5,212.22 +0.47%
Nvidia NVDA $886.76 -1.92%
Tesla TSLA $171.99 -1.56%
Apple AAPL $184.47 +0.95%
Amazon AMZN $189.31 +0.70%
Meta META $475.05 +0.52%
Microsoft MSFT $412.08 +0.38%
Alphabet GOOG $171.44 +0.16%

Zítra reportuje výsledky společnost Coca-Cola. Akcie $KO+0.2%  jsou za letošní rok o více jak 13% dole a aktuální cena není vůbec špatná. Přemýšlím, že bych dnes ještě něco málo před výsledky koupil a pokud by se akcie po výsledcích propadly tak bych ještě přikupoval.

Na jaké ceně přikupujete akcie $KO+0.2% vy?

KO
$62.95 $0.10 +0.16%

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Nakupuji ve velkém!

Super :D

Vlastním a jsem spoko :)

Mám nakoupeno za 51,90 USD a přikupoval bych, pokud by se cena dostala pod 50 USD. Pokud bych tedy mezitím prostředky nesměroval na jiný propad. Už moc cashe nezbývá 😊

Super, též už moc cashe nemám, ale pod 50$ bych nakupoval hned :D

Skvělá ceana přikoupení.

Souhlasím :D

:)

Asi taková slušná alternativa k dluhopisům. Já bych o nákupu začal uvažovat pod 50$.

Super, vidím to stejně. Pod 50$ bych nakupoval hned.

No asi bych nemluvil o férové ceně, když Wallmart mluví o tom, že lidi co užívají ty novinky na obezitu, tak nekupuji tolik sladkých sycených vod. Za mě má KO solidní problém … spíše uvažují jak se toho elegantně zbavit.

Nad tímto taky uvažuji jak se budoucnost vyvine ohledně obezity a marketing na pilulky či jiné produkty proti obezitě. Na druhou stranu, myslíš že by to tak mohlo poškodit tyto společnosti co prodávají nezdravé potraviny když cukr je dneska jedna z největších bych i řekl drog na světě, jen se to tak nebere jako jiné návykové látky ...já osobně jsi myslím, že časem to půjde jen spolu na ruku, farmeceutický průmysl bude dělat marketing na obezitu, to ano, ale zároveň dle mě bude i podporovat nepřímo ten nezdraví průmysl. Možná je to konspirační teorie odemě, ale když se člověk zamyslí, mraky léku je dneska zbytečných, plno nemocí si člověk dělá sám svým stylem života, méně pohybu, nekvalitní potraviny, které se tváří že jsou super, ale když si člověk podrobně přečte etiketu ...co tím chci říci je to, že ač se marketing tváří sebevíc eticky jak jde o zdraví lidí, tak to není pravda, léky, doplňky stravy a další by se neprodávali kdyby lidé dostávali od výrobců konzumentů zdravé produkty plné všech živin ...

Je to podobné jako tabákové společnosti nebo fastfood. Já se třeba pokrytectví vyhýbám tabakovkam, ale KO vlastním. Další aspekt je tam i to, že hodně zemi teď zavádí výši dáň na sladké nápoje. Zároveň si ale myslím, že KO třeba přijde s nějakým relevantní řešením, jakvyrabet víc friendly vzhledem k cukru.

Souhlasím, cukr je droga a spoustu lidí je na cukru závislých a jen tak se toho lidé nezbaví a muselo by trvat velice dlouho, než by se ten lék dostal všude a začal by ho každý používat. Navíc bude trvat roky než se ten lék uchytí a začne ho používat více lidí.

Samozřejmě to problém je, ale je to zde nové a akcionáři KO nebo PEP se trochu bojí a já osobně v tom nevidím tak veliký problém. Zmíněné akcie jsou stabilní a kdyby se blížil "konec" těchto společností, tak bych možná začal odprodávat, ale řekl bych, že na to je ještě čas.

Tak tak, já v tom problém nevidím vůbec. Farmaceutický průmysl potřebuje aby lidé byli nemocní, prohnilí, to že marketing je dělaný eticky jak jde všem o zdraví lidí je jen kec, kdyby byli lidé zdraví a bez závislostí, tak by farma neměla zisky. Já se tohoto nebojím, lidé si budou huntovat zdraví stále, to je prostě psychologie.

Ani extra daň na sladké nápoje je nezastaví:D

Mám nakoupené na ceně 52,61. Spokojenost

Super, to je pěkná cena a rád bych nakoupil pod 53$.

Toto je už na férovej cene teraz. $KO+0.2% je taká istota, ktorá mi vnáša do môjho portfólia časť kľudu bez veľkej volality.

Chápu a souhlasím. KO je opravdu jistota a také jsem klidnější když mám v portfoliu podobně stabilní akcii.