S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Cena musela jít dolů, už delší dobu to tlačili ke 140 usd a docházel dech. Stačilo málo aby to takhle pustili dolů. Prodával sem vše na ceně 137 usd. Nakupovat budu až při vysoké volatilitě a až bude SP 500 vyklesaný na silném supportu. Cena pod 120 usd už je lákavá, při výplachu techn. akcií se můžeme podívat i na 100 usd :), To by byl nákup s parádní slevou. Google je supr společnost a do roku 2025 může udělat 200 az 240 usd :), uvidíme, vše může být úplně jinak :).

Pěkné práce a jinak snad udělá, já teda pořád držím, takže ten výplach už bych nemusel dál, ale pravda je, že by to pak mohl být slušný odraz.

Zvláštní reakce - trh je přecitlivělý. Cena se mi nezdá nutně neférová, ale chci nakupovat levně. Představoval bych si tedy zhruba nějakých 110$?

Ja jsem také překvapený, mám zde long term kde nákup mám kolem 96$. Bohužel včera jsem nečekal toto, ale jen dobré výsledky, což také byly, překonaly očekávání, jen dobře, ne tolik v cloudu, ale růst celkově je tam značný. Jak píšeš neměli takové investice jako Microsoft. Každopádně mi ta reakce přijde přehnaná, aby Google takto šel dolů a Microsoft nahoru. Chtěl jsem zkusit swingový trade včera, bohužel dnes se mi to otevře v ztrátě, tak doufám, že se postupně zase vrátí na tuto cenu.

Já ho projel, buď vklidu..;-) a to jsem měl rozptyl celkem dost cca 4% stoploss, ale toto?? :-D

Já to mám jako klasický buy, takže držím protože tam stopku nemám, ale jako "bolí" to dnes dost no, 128$ minus na tomto obchodu ze včera + předtím co držím 4 akcie z pozice nákupu kolem 96$, tak to dneska pokleslo o nějakých 52$ cca, no dohromady mi Google dnes dělá cca kapitálovou ztrátu 180$ ....nevím v jakém množství jedeš ty, ale za mě je to dost. 🤦‍♂️ ...ale držím, tohle beru jako korekci, výsledky byly super a ten cloud, no tak je tam zpomalení, ale zpomalení růstu, né že by vykázali ztrátu.

Já určitě ne. Moje cena je pod $100. Pokud by se tam Google dostal, tak bych se zase vydal na nákupy.

Určitě nebudu přikupovat. Lehký pullback... muselo by padnout o dost víc. 😏

Jaká cena by pro tebe byla optimální pro přikupování?

Nejdříve někde na 110 usd.

Nebudu přikupovat nákupku mám kolem 90, spíše mi fakt zaráží, že ten trh je pomatený a reakce.. jestli to je fakt kvůli cloudu ten pokles.. jinak mi přišlo, co jsme četl a viděl, že všechno dobré...no uvidíme dnes pre a otevření..

Ono všechno je dobré, co jsem tak viděl, ale ten cloud. Když tamhle Microsoft vykáže solidní tempo růstu v této oblasti a Google tady zaznamená úpadek, tak je to pro trh problém. Ale tak Google tam omezoval investice atd., nevidím v tom problém.

Asi tam jebnu long na spekulaci..stálo pozici držím..ale ročně vyrostl o 23%..no je pravda pokud si pamatuju min kvartál tak to odnes pro změnu MSFT, tomu klesl cloud předtím..

Je. Ale je to dle mého fakt úlet reakce. Fundamentals má Google úplně v pohodě (což nejde říct o spoustě současných tržních/fintwit miláčků), většina segmentů byznysu mu meziročně roste, málo dluhu, hromada cashe. Počet zaměstnanců meziročně o 4k nižší (úspora na nákladech), revenue beat, EPSko beat. Já fakt nevím kam jinam ty lidi ty peníze v rámci stock marketu chtějí dávat…

Souhlas, asi nádech před ath??