S&P 500 ^GSPC 5,180.74 +1.03%
Nvidia NVDA $921.52 +3.79%
Meta META $465.68 +3.04%
Tesla TSLA $184.76 +1.97%
Microsoft MSFT $413.54 +1.69%
Amazon AMZN $188.70 +1.34%
Apple AAPL $181.71 -0.91%
Alphabet GOOG $169.83 +0.50%

Chcete začít investovat do kryptoměn? Tyto 4 aplikace byste rozhodně měli znát

Kryptoměny se za posledních deset let dostaly z neznáma a staly se jednou z největších a nejaktivnějších tříd aktiv na světě. Mnoho lidí s nimi chce začít, ale neví jak a kde. V tomto článku se zaměříme na nejlepší aplikace pro kryptoměny pro začátečníky v roce 2022.

Aplikace vhodné pro začátečníky.

1. eToro

eToro je přední fintech společnost, která má hodnotu více než 8 miliard dolarů. Společnost byla založena v Izraeli v roce 2007, rychle se rozrostla a nyní má miliony zákazníků z celého světa. Společnost původně začala nabízet služby kopírování obchodů v devizovém průmyslu. V průběhu let rozšířila své služby o další řešení. eToro je dobrá aplikace pro kryptoměny z několika důvodů. Za prvé, nabízí svým obchodníkům a investorům více aktiv. Kromě kryptoměn umožňuje společnost nakupovat a prodávat aktiva, jako jsou akcie, měny, komodity a burzovně obchodované fondy.  Proto můžete vydělávat peníze v kryptoměnách, když je burza zavřená. Stejně tak můžete vydělat na aktivech, jako jsou akcie a komodity, když kryptoměny procházejí výzvami.

Za druhé, společnost eToro byla průkopníkem v oblasti kopírování obchodů. To znamená, že můžete kopírovat obchody a kryptografická portfolia od zkušených profesionálů. Pokud jste tedy začátečník, budete moci vydělávat na kryptoměnách pouhým kopírováním ostatních lidí. Podobně, pokud jste zkušený obchodník, budete moci diverzifikovat svůj příjem kopírováním jiných obchodníků.

Za třetí, eToro má několik platebních možností, které vám umožňují vkládat a vybírat vaše prostředky. Mezi tyto možnosti patří mimo jiné kreditní a debetní karty, PayPal, Skrill, Neteller, Rapid Transfer, Klarna, bankovní převod a Poli. Proto si můžete vybrat možnost, která vám vyhovuje.

Nejdůležitější je, že eToro má vynikající hodnocení a recenze od svých uživatelů. Aplikace pro Android má známku 4,5* a aplikace pro iOS 4,6*. To znamená, že si ji uživatelé oblíbili.

2. Binance

Binance se stala jednou z nejrychleji rostoucích společností na světě. Společnost byla založena v roce 2017 a její hodnota vzrostla na více než 300 miliard dolarů. Má téměř 100 milionů zákazníků a každý den zpracuje více než 70 miliard dolarů. Je pozoruhodné, že Binance dosáhla tohoto milníku, aniž by měla své sídlo.

Binance provozuje více platforem. Má aplikace pro kryptoměny, které jsou k dispozici v ekosystémech Android a iOS. Dále má webovou aplikaci, která je dostupná ve všech prohlížečích, jako je Chrome a Microsoft Edge.

Existuje několik důvodů, proč je Binance dobrou aplikací pro kryptoměny. Za prvé, nabízí tisíce aktiv, se kterými můžete obchodovat. Na rozdíl od Coinbase trvá Binance kratší dobu, než uvede nové kryptoměny. Byla například první burzou, která spustila ApeCoin a Shiba Inu, když byly spuštěny.

Za druhé, Binance nabízí různé způsoby nákupu a obchodování s digitálními mincemi. Kryptoměny můžete nakupovat přímo nebo pomocí funkce peer-to-peer. Většina lidí používá arbitrážní strategii, kdy levně nakoupí minci a draze ji prodá na trhu.

Zatřetí můžete získat slevy, pokud token $BNBUSD+1.5% použijete k obchodování s digitálními měnami. BNB je nativní měna vytvořená společností Binance.

3. CoinMarketCap

CoinMarketCap je další oblíbená aplikace pro kryptoměny, kterou doporučujeme začátečníkům. Na rozdíl od eToro a Binance vám aplikace neumožňuje nakupovat a prodávat kryptoměny. Můžete ji však využít k lepšímu rozhodování při obchodování s digitálními aktivy. Aplikaci vlastní především společnost Binance.

Hlavní funkcí CoinMarketCap je možnost zjistit ceny a tržní kapitalizaci všech kryptoměn. Aplikace má další funkce. Můžete si například vytvořit virtuální portfolio kryptoměn, které sledujete.

Můžete si také prohlédnout mince, které jsou trendové, a mince, které byly přidány na její platformu. Pokud například vidíte, že ApeCoin skáče, můžete jít na jeho burzu a provést obchod.

Kromě toho má CoinMarketCap funkci zpráv, která konsoliduje zprávy a analýzy z různých zdrojů. Tyto informace můžete použít pro podporu svého obchodování. CoinMarketCap je proto velmi užitečná aplikace pro začátečníky v kryptoměnovém průmyslu.

4. Coinbase

Coinbase je druhou největší společností v blockchainovém odvětví. Jedná se o veřejně obchodovanou společnost, která má více než 89 milionů zákazníků z celého světa. Stejně jako Binance umožňuje Coinbase svým uživatelům nakupovat a prodávat kryptoměny prostřednictvím webových a mobilních aplikací.

Chcete-li používat službu Coinbase, stačí si vytvořit účet se jménem a e-mailovou adresou. Po ověření totožnosti můžete jednoduše vložit finanční prostředky a poté začít investovat nebo obchodovat s digitálními aktivy. Mezi nejběžnější možnosti vkladu patří mimo jiné debetní a kreditní karty, bankovní převod, PayPal a Apple Pay.

Existuje několik důvodů, proč je Coinbase dobrou aplikací pro začátečníky. Je to například bezpečná možnost, má více možností vkladu a minimální poplatky. 

Počet aplikací v odvětví kryptoměn roste. V tomto článku jsme se zaměřili na pět aplikací, které jsou podle několika kritérií nejlepší pro začátečníky. Mezi další oblíbené patří Kraken, Huobi a CoinGecko.

Je to pre vás nápomocné?

Vote to see the results! 5 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pre mňa skôr Binance ako Coinbase :)

tiež mám Binance na krypto a Kucoin :)

Coinbase je teraz aj celkom v problemoch pekný prepad akcii

Coinmarketcap nonstop mavam otvoreny :D bez toho to nejde

neustale byt v obraze je zaklad :D