S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Pěkné pondělí a začátek týdne investoři. 😊

Tak ja vidíte současnou situaci na USA trhu. Inflace se tlačí dolů, hodně se mluví a i Fed tak naznačuje že jsme "možná" u konce zvyšování a brzkého pivotu. Dosáhneme tohoto týdne hodnot z poloviny července 2023?

týdenní svíčky

Screen z brokera co používám. Vidíme že se blížíme k vrcholu, který jsme měli kolem poloviny července letošního roku. Pokud překonáme tuto rezistenci, tak už je volná cesta k ATH $^GSPC+1.3% někde kolem 4800$.

Osobně jsem na to velmi zvědav. Situace je to samozřejmě hezká, ale po minulém roce jízdy dolů a pokračujícímu letošnímu zvyšování sazeb, hrozbě dluhu a recese se nějak nemůžu stále naladit na vlnu růstu, proto ač zelenou vidím rád, zůstávám opatrný a do trhu přidávám postupně a all-in rozhodně nejdu. Nezapomínejme také, že hlavní růst indexů tvoří top 7 big tech společností. 😊 $SPY+1.2%

A teď malá vsuvka pro tradery - uvažujete o vstupu dnes, případně zítra do obchodu na spekulaci růstu? Já se v tomto ještě učím a zkušený nejsem tolik, ale to že dosáhneme vrcholu z července by mohlo být velmi reálné a tak uvažuji vzít si menší scalp.

Úspěšný týden přeji 🚀 a těším se na Vaše názory. 😊

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Vnímám to naprosto stejně jako ty:))

👍🙏

Vnímám to velice podobně jako ty. V poslední době SPY roste pěkně, ovšem také se nějak na to nedokážu naladit a jsem opatrný a můj přístup se nemění.

Vnímám to velice podobně jako ty. V poslední době SPY roste pěkně, ovšem také se nějak na to nedokážu naladit a jsem opatrný a můj přístup se nemění.

Vid, je to až úsměvné, člověk chce zisky samozřejmě a teď když jsou, tak je z nich pomatený. 😂

To je pravda😂

Dnešní vstup by opravdu, si myslím, byla pouhou spekulací. Těžko říct, co Nvidia předvede a jak trh zareaguje.

To ano, já do toho nakonec nešel, ač to teda vypadá že půjdeme pomalu nahoru dál. Ohledně Nvidia tak také to tam nějak moc nesleduji, Ve společnosti nejsem bohužel, tu šanci například pod 200$ jsem propásl a teď do toho vstupovat mi přijde trochu šílenost, při také ceně.

Já nastoupil na nějakých 130$, ale prodal příliš brzy... Let your winners run. Měl jsem si to pohlídat pomocí stoplossů a vytěžit z toho více. Takhle zpětně mám rozumu, že. 😁

Nevím co tento týden, ale pomalu se dívám na Vánoční sezonu, kde jsou lehce obavy z hlediska poptávky. Uvidíme jak dopadne zbytek roku.

Fakt? ...tý jo vidiš, tak to jsem netušil že jsou obavy z hlediska poptávky, většinou právě o vánocích lidí hodně utrácejí, někteří se dokonce kvůli tomu zadlužují, ač je to velmi špatně.

Taky jsem na to zvědavá:)

tak NVIDIA nám to vysvětlí kam pujde trh :D věřím že to bude pěkně nahoru ikdyý konkretně tuhle akcii vůbec nevlastním - každopádně tohle středeční žádosti v USA a klidně tenhle týden zažijem NIRVANU :D :D

NIRVANU. 😂😂 takže dle zprávy Tvé očekáváš stále růst. Jinak ano, tak $NVDA+3.5% je jedna z těch co to tahá dost nahoru. 😊