S&P 500 ^GSPC 5,204.28 +0.32%
Amazon AMZN $190.96 +1.57%
Tesla TSLA $172.38 -1.34%
Nvidia NVDA $893.12 -1.22%
Apple AAPL $183.76 +0.56%
Microsoft MSFT $412.14 +0.39%
Meta META $474.43 +0.39%
Alphabet GOOG $170.98 -0.10%

Take-Two Interactive Software $TTWO+0.2% ,pojďme si probrat jeden malý, možný tip

Chci dneska s Vámi sdílet jeden tip ohledně této společnosti. Rozhodně to neberte ale jako doporučení, ale jen jako názor, spekulaci. Společnost, která se zabývá herním průmyslem, proslavil hlavně herní kousek, který zná asi každý hráč, a to (GTA) Grand Theft Auto.

Více tuto společnost moc neznám, samozřejmě herní průmysl mě v životě taky zasáhl, ale jediné co mě pohltilo abych tomu byl pár let věrný byl svět World of Warcraft od Blizzardu, který je dnes už nyní pohlcen Microsoftem.

Zpět k $TTWO+0.2%. Kolem této společnosti posledních pár týdnů začínám slýchávat díky pokračování hry GTA nyní už pořadovým číslem 6. Nevím jak to bylo u předchozích řad, ale nyní dokonce je kolem toho takový rozruch, protože se mluví o vytvoření trilogie GTA, která se má od 14. prosince objevit na Netflixu. Dále dle info na webu, představení hry se dočkáme již zítra, 5. prosince, co na platformě X potvrdili zástupci Rockstar Games.

TTWO
$146.19 $0.22 +0.15%

Od 1. listopadu do teď si společnost připsala hezkých 17,96% růstu. Určitě už je tato novinka započítaná v ceně, ovšem stále mnoho ještě nevíme a tak tento měsíc, kdy by mělo dojít k odhalení hry i připravované trilogie na Netflixu si říkám, že by to mohla být zajímavá příležitost si na tom kousek také přivydělat. 💰

A co Vy, je tu někdo kdo se zajímá více o tuto herní společnost? 😊


To vypadá parádně. Je to udržitelné dlouhodobě?Myšleno, ze ted prijfou novinky, sle jake jsou plany do budoucna,co bude hejich hlavni hnaci motor. Predpokladam ruzne novinky v gamingu, mozna i v ramci VR, ale vim prd o jejich planech

jejich plan je pak GTA 7:D :D

To je mi jasné a pak 8 :D ale zároveň to nevypovídá nic o tom, zda je udržitelná taková cena akciijaká je například teď:)

Oni pak budou přidávat více a více obsahu do té hry a z té hry jim pak budou chodit peníze, jelikož hráči utratí mnoho peněz v jednom z modu v té samotné hře. Takže to, že získají peníze za nákup hry, to je jen začátek.

To je fakt. Anejdou jedni z těch, kteří když přijdou novinky v rámci hraní ve VR by si nechali ujet vlak. Přece jen je to GTA

Chápu jak to myslíš a bohužel netuším, já to mám jen na spekulaci a takový spíše swing obchod, tyhle typy her co dělají mi nic neříkají a mě jde jen vydělat na této novince.

Tak to zní super. Držím palce ať to hodí  pěkný peníz:)

Jsem stejného názoru. V minulém týdnu jsem tady zainvestoval a ještě zainvestuji, protože si myslím, že díky novému dílu GTA to poroste.

jsem na tom úplně stejně

Tak super, jsem rád že tip může být úspěšný. 😊