S&P 500 ^GSPC 5,064.2 +0.91%
Nvidia NVDA $858.11 +3.34%
Amazon AMZN $184.72 +3.20%
Apple AAPL $173.03 +2.20%
Alphabet GOOG $168.46 +1.75%
Microsoft MSFT $397.84 +0.73%
Meta META $441.68 +0.57%
Tesla TSLA $180.02 +0.02%

Všechny tři společnosti jsou skvělé. Hodně peněz mám v MO ale hned potom následuje BTI.

Všechny tři společnosti jsou skvělé. Hodně peněz mám v MO ale hned potom následuje BTI.

Včerejší propad BTI jsem využil k vypsání put opcí, nad a pod cenou za slušná prémia s expirací 15.12.2023. Předpokládám na přehnanou reakci trhu s tím, že se cena zvedne a opce vyexpirují bezcenné. Pokud ne a budu přiřazen, o týden později je exdate, slušná dividenda ve spojení s prémii výrazně sníží nákupní cenu a před strategii covered call snad ani nejde na tomto  obchodě prodělat. Jsem investor, ne trader, ale "příležitost dělá zloděje" :-)

Umírající společnosti....musí se přeorientovat na energetické nápoje apod...

"Společnost také uznala, že její tradiční trh nemá dlouhodobou budoucnost."

Divím se že nespadla o více... Tohle moc akcionáře nepovzbudí já měl teda v plánu nějakou tabákovku zařadit určitě také do portfolia, ale zatím se přikláním k někomu kdo má blíž k elektronickým cigaretám protože do budoucna to určitě přežije víc např. PM Co myslíte vy ?

Tak BTI už se klouže dolů 🙄

Hlasoval som za $PM+1.3% , ale nie za aktuálnu cenu. A v portfóliu mám $MO+0.4% :D

dneska BTI spadne o 10%

Jak jsi to věděl, trading ? Já zrovna dnes měl hroznou potřebu nakoupit tabákovou společnost a nakonec jsem se rozhodl pro BTI a taky jsem viděl tvůj koment tak jsem si říkal jestli ještě bude sleva a fakt je.

Flash News:
Společnost British American Tobacco uvedla, že utrpí ztrátu ve výši přibližně 31,5 miliardy dolarů, protože očekává snížení hodnoty některých amerických značek cigaret. Společnost také uznala, že její tradiční trh nemá dlouhodobou budoucnost.

Je třeba koukat na pre-market, pozor na obchodování, když je burza zavřená. Cena může po otevření poskočit. Tu dnešní zprávu jsme věděli od rána, proto ten skok už při otevření.

Momentálně pro mě není zajímavá cenově ani jedna. Jinak jsem pro BTI.

Souhlasím. 😊