S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

3 akcie, které nám hojně nakupuje Cathie Woodová

Většina investorů by ráda uvítala možnost vlastnit ve svém portfoliu další velkou věc. Je to prostě lidská přirozenost hledat něco na čem můžou jednoduše a ideálně rychle zbohatnout. A právě teď žádný investiční fond nevyzařuje tento rozmáchlý růstový přístup jako Ark Invest Cathie Woodové. Schválně se podívejme na jedny z nejlepších akciových úlovků Ark Investu za poslední zhruba dva roky. Zoom Video $ZM+0.2%. Teladoc $TDOC+0.7%. Shopify $SHOP-1.7%. Grayscale Bitcoin Trust $GBTC

 

 

V čele s vlajkovou lodí Ark Innovation ETF $ARKK-1.8% vedl koncentrovaný, aktivní přístup k řízení a agresivní sledování trendů na rozvíjejících se trzích k tomu, že $ARKK-1.8% v roce 2020 vzrostl o více než 150 % a více než trojnásobně překonal vlastní růstový Nasdaq.

 

Růst má však svou cenu, nebo spíše cenu, která je vždy bezpodmínečně zaplacena. A akcie Cathie Wood nejsou imunní, jak se s tím v roce 2021 smířily různé fondy Ark. A protože v letošním roce a v době, kdy Nasdaq pokračoval ve svém vzestupu o téměř 19 %, $ARKK-1.8% od počátku roku ztrácí 2 %.

 

Dnes, a vzhledem k tomu, že je září a notoricky známý čas pro medvědy, se podívejme na tři akcie Cathie Woodové, které se dají obchodovat. Příběh se může změnit, ale korekce se stávají i těm nejlepším. A dnes se podíváme na cenové grafy dvou akcií Cathie Woodové, které po nevyhnutelném můžete koupit, a jedné, kterou možná čeká ještě trochu medvědí odplata.

 

DraftKings $DKNG-2.6% 

První z našich akcií Cathie Wood k obchodování jsou akcie společnosti DraftKings. Tento provozovatel online her je jedním ze jmen, na které společnost Ark Invest nadále sází, přičemž fondy $ARKK-1.8% a Ark's Next Generation Internet ETF $ARKW-1.5% vlastní dohromady přibližně 13,5 milionu akcií.

 

Pozice společnosti Ark v DraftKings se od roku 2020 nafoukla o více než 200 %. A dnes se září rýsuje jako solidně vypadající místo pro sázku na zlepšující se býčí trend této akcie Cathie Woodové.

 

Z technického hlediska $DKNG-2.6% právě překonala úroveň 62 $ základny ve tvaru poháru a navrátila se na dubnové hodnoty. Vzhledem k tomu, že rezistence se stále nachází vysoko nad současnými cenami a býčí stochastika je nastavena na podporu, je čas na tuto akcii Cathie Wood chytře vsadit pomocí aktivně řízeného listopadového call opčního nákupu 65/75 dolarů.

 

 

CRISPR Therapeutics $CRSP-2.3% 

Další z našich akcií Cathie Woodové, se kterými budeme obchodovat, je CRISPR Therapeutics. Ta je mezi dnešními třemi profilovými akciemi jako osamocený short trochu zvláštní.

 

Vzhledem k tomu, že prostě všichni investoři touží po koupi další velké věci, je nevyhnutelné, že některé z těchto výběrů budou cestou neúspěšné. Jiné prostě nesplní původní očekávání. A co hůř, některé akcie, které jsou dnes připraveny na velkou slávu, mohou nakonec selhat.

 

Co se týče akcií $CRSP-2.3%, vypadá podnikání této začínající společnosti zabývající se úpravou genů stále jako dobře připravené k prosperitě. To je dobrá zpráva. Stejně jako skutečnost, že tato akcie Cathie Woodové zůstává součástí fondu Ark Genomics Revolution ETF $ARKG s portfoliovou váhou 2,59 %.

 

Právě teď však cenový graf naznačuje větší korekční cyklus pro akcie $CRSP-2.3%, kterého lze krásně využít. Z technického hlediska tato akcie Cathie Woodové sestavila v červenci neúspěšnou měsíční základnu ve tvaru poháru. 

 

Po ní následovala vnitřní svíčková formace a propad v srpnu z 150 dolarů za akcii na zhruba 120 dolarů. Vzhledem ke slabší likviditě opcí $CRSP-2.3% bych dnes raději zvolil limitní příkaz a nakoupil říjnový put 110 dolarů/100 dolarů, než abych propásl tuto short příležitost na akcie $CRSP-2.3% Cathie Woodové.

 

 

Akcie Cathie Wood: Tesla $TSLA+0.5% 

Poslední z našich akcií Cathie Woodové k nákupu jsou akcie společnosti Tesla a tato akcie je určena k nákupu! Roční graf společnosti Tesla $TSLA+0.5% ukazuje, že TSLA právě překonává úroveň 760 dolarů a navrací se na dubnové levely. Faktem je, že investoři nemusí vždy hledat další velkou věc. Alespoň ne tehdy, když je k nákupu připraven osvědčený a neporušený růstový příběh, jako jsou akcie $TSLA+0.5%

 

Z technického hlediska je tato akcie podobná našemu dalšímu nákupu od Cathie Woodové. Stejně jako v případě $DKNG-2.6%se akcie $TSLA+0.5% obchodují uvnitř horní poloviny korekční báze ve tvaru poháru. 

 

Zde si však investoři mohou vybrat největší pozici Ark Investu těsně nad úrovní 50 % rezistence, kterou tento měsíc překonala. Dnes a při klasickém vzorci napůl plného poháru ve hře vypadá obchodování tohoto trendu akcií Cathie Woodové lépe postavené, mimo cenu i na grafu, pomocí býčího call spreadu na prosinec 775/850 dolarů.

 

 

Varování: tohle není investiční doporučení, tak se prosím řiďte vlastním rozumem.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Přihlášení do Buliosu

Přihlas se a sleduj své oblíbené akcie, vytvářej portfolio a diskutuj s ostatními


Nemáš účet? Zaregistruj se

ne zas tak docela, něco z toho jsou fajn swing trady

To znamená se vyhnout všemu co kupuje...

🔝