S&P 500 ^GSPC 5,307.01 -0.27%
Tesla TSLA $180.11 -3.48%
Alphabet GOOG $178.00 -0.86%
Apple AAPL $190.90 -0.75%
Meta META $467.78 +0.68%
Nvidia NVDA $949.50 -0.46%
Microsoft MSFT $430.52 +0.34%
Amazon AMZN $183.13 -0.01%

US100 ($QQQ+0.0%) je 0,04 % od nového vrcholu. Páni, nečekal jsem že to nakonec letos opravdu přijde. Ta rally je opravdu neskutečná. Jestli se tohle otočí (a já myslím, že ano) bude ten sešup dolů opravdu, ale opravdu hodně rychlý. Přeci jenom trh padá klidně i 3x rychleji, než roste. V posledních několika letech jsme se o tom mohli na vlastní kůži přesvědčit.

Jak to vidíte do nového roku? Je důležité poznamenat, že konec roku bývá většinou velmi pozitivní, ale první 3 měsíce roku nového bývají naopak velmi negativní.

Hlasuj pro zobrazení výsledků! 52 hlasů!

Do konce tohoto a začátkem příštího roku se toho asi moc už nestane. Uvidíme jak se k věcem Be příští rok stavět FED. To by mohl být právě katalyzátor propadu.

No, na to si tedy musíme počkat. Zatím je to jen věštění z křišťálové koule :)

No jo 100 největších nefinančních jedou, čekám až se přidají ty menší, to bude teprve jízda:-)

Já bych na ty malé taky sázel. Podle mě to bude jejich dekáda.

Prani otcem myslenky ale na podzim vysel clanek s Catherine Wood a ta tam napsala co me dava takovou tu vlnu optimismu ze spousta lidi zde hleda vzorce v historii ze tohle uz tu bylo ale ona naopak vysvetluje jeji pohled ze se dostavame do neceho kde jsme nikdy nebyli.   https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologie-trhy-se-myli-slavna-investorka-vysvetluje-co-nas-ceka-237865

Nerikam ze se nemuze mylit a ze nemuze dojit k nejakym korekcim ale spise zastavam nazor ze 2024 se podivame urcite vyse preci jen cekam vetsi implementaci AI do jednotlivych segmentu a stejne tak cekam ze budou sektory kde se jako v automobilkach budou jeste vice rozevirat nuzky a elektro zazije dalsi boom. $NIO-0.2% $TSLA-3.5% ale stejne tak bude tesla zazivat tyhle sinusoidy😉

Souhlasím. Na trhu se může stát cokoli. Pokud bude AI "pumpovat" alespoň podobně jako letos, bude to zase jízda. I tak se ale vždycky zamyslím nad dluhy všech států a tak, ale to začne lidi zajímat až se opravdu něco stane. Pořád je tady ta možnost, že si je jednou prostě vymažou.

Věřím, že někdy během 2024 to přijde, ale vůbec si netroufnu tvrdit, kdy. Jestli až začnou klesat úrokové sazby? Do konce roku věřím, že v klidu pojedeme dále. Sentiment je neuvěřitelný.

Podle mě, pokud se to má stát, tak je největší pravděpodobnost v první polovině roku. To je trh historicky nejslabší. Konec roku bude ale asi hodně pozitivní, to je pravda.

Partner

Otočka by byla fajn, ale jen na chvilku 😁

To by se mi také líbilo. Dolů, nakoupit a pěkně nahoru. Značka ideál 😂

Nakoupit dole by bylo super. Až budou akcie na dně, dej vědět. Vyrazím na nákupy :)

Podle toho, kam až bychom se dostali :)