S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Jedna z mála pozitivních věcí na spot ETF bude to, že všechny tyhle boomerske společnosti udělají veškerý marketing pro BTC zdarma a budou mít mnohem větší váhu než pár hipsterů s hranatým plnovousem;) Klienti se nebudou starat o nějaké soukromé klíče a postupovat znovu KYC na pochybné burze. Na jedno kliknutí přidají další produkt jen kvůli tomu, že o tom slyšeli od vnoučat nebo poradce, případně jen  kvůli tomu, že si díky tomu jeho soused při minulém cyklu pořídil nový sporťák.

Koukal bych se na to takhle: BlackRock měl v polovině 2023 pod správou aktiva (AUM) za 9,4T (biliónu) dolarů. Krypto ETFka z toho v podstatě za jakéhokoliv scénáře budou dělat jenom mizivý podíl AUM. Navíc ani BlackRock nebude do úplně nového aktiva chtít nalít nějaké radikálně velké objemy klientských peněz (můj názor/domněnka). Plus nebudou jediní na trhu tzn. i když bude poplatková struktura pravděpodobně dražší než průměrné indexové/komoditní ETF, tak to prostě přeloženo do peněz nebude nějaký radikální boost do profitability. Kupovat si akcie asset managera, jako proč ne, ale tu investiční tezi bych asi úplně nestavěl jen na tom, že budou krypto ETFka.

Filipe děkuji za názor a úhel pohledu. V tom je takhle komunita skvělá.👍👍

Partner

Myslím si, že roční “Target Price” odpovídá odhadům k 1000$ za akcii, jak již má Bulios ve svých odhadech analytiků. Pokud by se společnosti obzvlášť dařilo, odvážím se říci, že je možnost hitnout cenovku 1100$. 
Toť můj názor z úsudku historického vývoje grafu. Je potřeba důkladněji zanalyzovat makro a rizika.

A co ostatní investoři? Jaký máte na tuto společnost názor? Popřípadě na jaké ceně by byl zajímavý nákup a jaký potenciál máte u $BLK+0.9% nastaven do budoucna?

Takže je to potenciál tak velký, jako u jakéhokoliv jiného mastodonta. Radši si vyberu menší firmu.

Partner

Beru v potaz mojí analýzu a předpověď z grafu, pokuď by následoval uptrend ke zpětnému návratu. Kam se může potenciálně hodnota dostat. 
Ale přesně jak říkáš, mastodonti mají všichni potenciál, jen otázka, kdy se zastaví a přenechají růst někomu jinému.

Nějaký výběr, mezi menšími společnostmi? Když už jsi zmínil?