S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Na $PLUG+11.8% jsem ve  ztrátě přes 50%. Láká mě odvětví vodíku a palivových článků. Možná poslední "ředění" investice by nebylo od věci, ale nejspíš peníze pošlu raději do $NIO-0.4% , kde mám taky pozici a vnímám ji daleko perspektivněji.

Plug už j3 na 2.38 🤣

Teď přemýšlím, jestli je to vlastně dobrá nebo špatná zpráva 😂

Super, nad BA jsem přemýšlel, ale nenakoupil jsem.

Plug power a rok 2024 je zlomový pro tutu firmu ...pokud nepředvede výsledky ,tak akcie firmy půjdou k nule  ...vize a nové projekty vypadají slibně ,ale utrácí šílené peníze ,které nemají ...no bude rozhodovat také FED a snižování úrokových sazeb ...projekty nové mají jak v USA v Evropě i Austrálii ...tohle je naprostá ruská ruleta 😎👍

To akože vážne? Je naivné si myslieť, že spoločnosť, ktorá je tu dekády a nikdy nesplnila svoje ciele, ich zrazu naplní v roku 2024. Niekedy až žasnem, aké investičné kritéria majú niektorí ľudia. Čo má FED so spoločnosťou, ktorá je tu 25 rokov, z toho poslednú dekádu sme mali obdobie minimálnych úrokových sadzieb a táto spoločnosť je aj tak na pokraji bankrotu.

môžem sa opýtať čo Vás vedie k investovaniu do spoločností ako $PLUG+11.8% alebo $BA+0.5% ?

Plug je levný a moje sázka, že vodík bude mít v budoucnu velký význam.

Boeing - přijde mi, že to je takový ten Buffetovsky stylinvestován   - dobrá firma, která je v krátkodobých problémech. Navíc do Boeingu jsou i mladé pušky z J&T a ty jsou chytřejš ne já 😁

Další plus je Boeing nemá dividendu 👍

To počujem prvý krát, že spoločnosť ktorá nevypláca dividendu je plus :) Samozrejme nemôžete chcieť dividendu od spoločnosti, ktorá je 4 roky v mínuse. Rozhodujete sa na základe toho, kto investoval do danej spoločnosti?

Plug je lacný z pohľadu posledných 3 rokov, ale akú má hodnotu? Majú hotovosť na možno 2 kvartály, biznis je to stále neudržateľný a možno ešte pár rokov bude. O náraste dlhu, strát a počet akcií nemusíme ani hovoriť.

Z jakého hlediska je Plug levný? Pálí brutální množství cashe, což nebude lehké ufinancovat. Alespoň další 2 roky ještě profitabilní nebudou.

$PLUG+11.8%  mám v obrovské ztrátě a po přečtení několika predikcí a dalším info o firmě ztrácím důvěru takže asi nebudu ředit každopádně $NIO-0.4%  budu přikupovat....

Já udělal u Plugu poslední ředění a teď to nechám spát a budu prostě čekat.

Na Plugu jsemdo - 50%, nicméně na relativně mal investici

NIO chci asi ředit a prikupovat více