S&P 500 ^GSPC 5,307.01 -0.27%
Tesla TSLA $180.11 -3.48%
Alphabet GOOG $178.00 -0.86%
Apple AAPL $190.90 -0.75%
Meta META $467.78 +0.68%
Nvidia NVDA $949.50 -0.46%
Microsoft MSFT $430.52 +0.34%
Amazon AMZN $183.13 -0.01%

Na tuto společnost jsem koukal před třemi lety, bohužel jak už to tak bývá tak jsem do této společnosti nezainvestoval. Mohu říct, že se jedná o mojí skoro největší chybu v investování. Společnost se zaměřuje na výrobu serverů a dalších síťových zařízeních. Společně s dalšími výrobci se náramně veze na vlně AI. Bohužel i dnešní růst jen sleduji, říkal jsem si, že už akcie společnosti nemají kam růst, přeci už mají všechno započteno v ceně a šup další týden + 30 %.

To si nesmíte brát! :D Kdybych se měl naštvat pokaždé když mi blikne +5% u akcie co jsem prodal včera tak brečím v jednom kuse! Či spíše jsem už v takové té polstrované místnosti! :D 
Ale jednu věc nechápu, proč je teda nekoupíte? Technologie porostou dál. Sedmička je povede. A tyhle čipy dvakrát tak. Na co čekáte? :)

Mohl bych dostat pokojíček hned vedle ? Děkuji :D :D

Napríklad preto, že nekupujem, čo hodne rastie a už vôbec nie to, čo rastie extrémne, príp. ešte aj dlho😉

Netvrdím, že je to najsprávnejší prístup, ale každý sme nejako nastavený. Mimochodom, tvoj argument je presne taký istý, ako keď niekto v dobe, keď bol bitcoin na maximách, povedal, že nechápe, prečo každý nekupuje krypto, veď tie porastú ďalej...

Tým nechcem povedať, že nemáš pravdu, len mám rešpekt voči neznámemu, alebo aspoň tomu, čo sa mne javí ako neurčité, neznáme.

Společnost, už mi přišla příliš drahá na vstup. Celkově mi přijdou akcie drahé kvůli AI boomu. Uvidím, pokud cena akcií klesne, třeba kvůli earnings tak určitě nakoupím.

Akcie Super Micro Computer rostou po zvýšení výhledu na druhé čtvrtletí 2024. Společnost nyní očekává, že vykáže tržby ve výši více než 3,6 miliardy dolarů, což je výrazně nad předchozí prognózou až 2,9 miliardy dolarů.

Děkuju =)

Takže očekáváte další nvdia scénář po oznámení, když ty tržby fakt tak budou?:)

Společnost úplně nastudovanou nemám, ale co tak koukám na graf, tak ono už si to tu svoji "Nvidia" cestu dláždí. Poslední roky neskutečné zhodnocení pro akcionáře. Na druhou stranu výhled byl vydán, když se naplní, tak už to asi nebude takový boom efekt jako tomu je dnes, horší by ale bylo nenaplnění této předpovědi.