S&P 500 ^GSPC 5,018.39 -0.34%
Nvidia NVDA $830.03 -3.93%
Amazon AMZN $178.86 +2.21%
Meta META $439.10 +2.08%
Tesla TSLA $180.00 -1.79%
Microsoft MSFT $395.12 +1.49%
Apple AAPL $169.30 -0.60%
Alphabet GOOG $165.56 +0.56%

To nejdůležitější z konference společnosti PayPal, kde nový generální ředitel, Alex Chriss, představil klíčové inovace! Co může tato změna znamenat pro investory?


PYPL

PayPal

PYPL
$66.14 -$1.78 -2.62%

Nový PayPal Checkout

PayPal urychluje přechod na bezheslové platby s novým Checkoutem. S cílem minimalizovat kliknutí při placení, nový tok pokladny umožňuje přihlášení pomocí obličeje nebo otisku prstu. S tímto krokem se zjednodušuje proces a snižuje se doba do dokončení o 50 %. Výrazný krok směrem k jednoduššímu a rychlejšímu nákupnímu zážitku.

"Fastlane" společnosti PayPal

Nový produkt "Fastlane" slibuje zrychlené odhlašování až o 40 %. Toto zlepšení jednotného přihlášení přináší obchodníkům možnost bezproblémového návratu zákazníků bez dalšího ověřování. Snížení míry opuštěných košíků přináší významné výhody pro e-commerce.

Chytré účtenky a platforma pro pokročilé nabídky

Účtenky se stávají marketingovým motorem díky chytrým nabídkám na vrácení peněz. S využitím hlubokých zákaznických dat může PayPal poskytovat relevantní nabídky. "Chytré účtenky" mají neuvěřitelných 45 % míru otevření e-mailu. Navíc společnost představuje "PayPal Advanced Offers Platform" pro přesnější cílení nabídek.

Nová aplikace

S aplikací "PayPal Cash Pass" získávají zákazníci přístup k nabídkám na vrácení peněz od velkých značek. Společnost využívá širokých profilů zákaznických dat, aby nabídky byly, co nejrelevantnější. S kombinací debetní karty s 3% návratem hotovosti se zvyšuje hodnota pro zákazníky.

Vylepšení profilu Venmo Business

Modernizace obchodních profilů na Venmo umožňuje obchodníkům lépe sledovat nabídky a události. Společnost využívá rozsáhlý soubor dat k identifikaci relevantních zákazníků a podporuje firemní profily jako motor růstu.

Výhled do budoucnosti

Samozřejmě, tyto kroky nejsou nic velkého, ale jsou to kroky správným směrem. Chrissův rozhovor pro CNBC naznačuje, že přichází nová éra inovací a hodnoty pro investory. I přes nízká očekávání pro 4. čtvrtletí se v průběhu roku 2024 očekává podstatné zlepšení.

Osobně očekávám růst pro společnost PayPal, jejich akcie by si to po výrazném propadu od dob Covidu opravdu zasloužili!

PYPL

PayPal

PYPL
$66.14 -$1.78 -2.62%
Fair Price: $36.52
Qubaos: 12.63%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Jak vnímáte novinky společnosti $PYPL-2.6%? 💼💡

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Not bad, ale čekala jsem od toho nějak víc, ale asi jsem náležela na marketing, že představí něco světového :D

$PYPL-2.6% mám též, první nákup taky kolem 100$ asi takže to bolelo, ale poté jsem ředil a nyní jsem na průměru 66$ ...tím chci říci, protože vím že plno lidí zde to má ve ztrátě, tak nebojte se ředit. Já novému CEO věřím, je tam chvíli teprve ale snaží se dělat nové kroky a to v budoucnu by mohlo cenu dostat třeba k těm 100$ ...na ATH už to nevidím, protože konkurence z různých stran je velká. Kolem 60$ budu ještě pozici přikupovat. 😊

Asi taky pár kousků pořídím.

do 66 si jeste neco prikoupim

Vypadá to, že by PayPal mohl jít klidně vzhůru, proč ale cena akcie klesá? Trh očekával nejspíše nějakou větší "pecku"? 🧐

Taky jsem počítal s nějakou skvělou novinkou.

CEO řekl, že přijde pecka, což způsobilo dnešní následné zklamání, když "svět nebyl šokován". Novinky jsou to skvělé, ale nic revolučního - je to krok kupředu. CEO je ve funkci teprve krátce a věřím, že toto opravdu je pouze začátek.

K tomu všemu by to chtělo ještě nějakou věc co by ten růst zajistila. Tohle co udělali je dobré a nejspíš se ten PayPal začne zvedat nic méně nepřichází s žádnou kdovíjakou technologií no. 😃 Jako levný poměrně je to se asi shodneme, ale otázka je jak dlouho ten růst někde ke 100 a třeba i víc potrvá. 🙂

Návrat ke 100$ je ještě daleko, ale snad se ho dočkáme.

Každý deň sa modlím aby som to mohol predať s akýkoľvek malým ziskom. Bohužiaľ je to jedna z akcií, ktorú som kupoval na ath a beriem to ako drahú lekciu v začiatku môjho investovania.

Jsem rád, že nejsem sám 😅 Byla to jedna z prvních investic, takže mám nákupku kolem 200$... Jak píšeš, velmi drahá lekce, ale přesně z takových chyb se člověk učí!

a proc ted nenaredis cenu? s ohledem na kroky ceo s nejvetsi pravdepodobnosti zacnes snizovat ztratu rychleji

Na ATH se jen tak rozhodně nepodíváme, nicméně si myslím, že ta ztráta by se postupně měla snižovat.

Tak aspoň menšia strata, nech to tak nebolí