S&P 500 ^GSPC 5,064.2 +0.91%
Nvidia NVDA $858.11 +3.34%
Amazon AMZN $184.72 +3.20%
Apple AAPL $173.03 +2.20%
Alphabet GOOG $168.46 +1.75%
Microsoft MSFT $397.84 +0.73%
Meta META $441.68 +0.57%
Tesla TSLA $180.02 +0.02%

$NFLX+2.4% za posledni rok raketove nabral %. V poslednim Q předchozího roku jim navic tržby vzrostly o 12 % oproti předchozímu roku. Navic pocty předplatitelů rostou a rostou. Jsem zvědavá, zda ho začne konečně $DIS+1.9% dohánět. Já totiž vlastním $DIS+1.9% jen akcie. Jak to vidite vy s $DIS+1.9% $NFLX+2.4%?

DIS

Disney

DIS
$112.62 $2.14 +1.94%
Capital Structure
Market Cap
206.6B
Enterpr. Val.
246.9B
Valuation
P/E
68.7
P/S
2.3
Dividends
Yield
0.3%
Payout
0.0%

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Já mám v portofoliu jenom DIS a nakupoval jsem pod 90$. Společnosti věřím ale bude to dlouhá cesta.

Snad už letos se trochu vytahne

Taky v to doufám, ale dnes jsem se koukal na portfolio a už teď tam jsem +10%.

Též mám jen $DIS+1.9% a věřím jim, je to dlouhá cesta pro mě, $NFLX+2.4% je dle mě prostě lídr ve streamu a bude ještě, ale jak zde zaznělo, Disney není jen stream a pokud se něco nepodělá tak postupně by se mu i jiné segmenty mohli začít zase lépe vyplácet. Já mám u $DIS+1.9% průměrný nákup 87$, takže jsem spokojen. 😊

Tak to je dobrá průměrná nakupka :)

Disney tvoří značnou část mého portfolia. Řekl bych, že to není to jen o parcích a streamování, ale třeba nedavno přišli s vynálezem "HoloTile Floor", takže i jejich angažování se ve směru VR by je mohlo udržet ve hře.

Na to jsem hodně zvědavá,kam pokročí ve VR.

Uvidime co budou aktualne hlasit, samotne parky to nemuzou tahnout vecne. Pokud nedodaji do platformy/kin kvalitni obsah a nedokazou to adekvatne prodat, tak jim Netflix svou kvantitou stale bude utikat.

WBD ma z tehle trojky asi nejkvalitnejsi obsah, ale nedokazou ho adekvatne dostat k zakaznikum, navic s tim dluhem to bude mit jeste par let dost tezke.

Souhlasím... nepamatuji si teď podíly z ESPN nebo okružních plaveb, ale prostě díky diverzifikaci věřím... Dívám se na to možná moc kriticky, protože jsem relativně náročný divák a "nemám" čas konzumovat každou slátaninu, kterou $NFLX+2.4%  vypustí, nicméně čísla očividně mluví proti mě a počty rostou. $WBD+4.3%  jsem na svém watchlistu měl vč. $PARA+13.1%  , ale nějak jsem ve finále vsadil na jiného koně.

Nedávno jsem četl, jaká je škoda, že WBD nezveřejňuje non-gaap EPS. Pak to vypadá, že společnost není finančně úplně zdravá, ale podíváme-li se na rozložení dluhu, tak tam není žádný problém. Naopak je to krásně rozložené. 
Jakmile restrukturalizace (se všemi non-cash náklady) dojede, bude to skvělé. Taky věřím, že WBD bude nejlépe schopno v budoucnu pomocí integrace všech segmentů svůj obsah "recyklovat" a maximálně využít potenciálu (hry, streaming,...), o čemž mluví v earnings callech.

Pripichnes mi sem prosím zdroj ktomu, že nezverejnuji  non-gaap EPS? Diiiky

Nebo víc mainstream obsah :) s kvalitou mi přijde, že to zase tak moc nemá nic společného. Netflix má strašně velkého tahouna a tím jsou ty jejich reality show, Disney teď jak píše Richard výše krouží kolem VR,tak jsem zvědavá, jak se to vyvine.

i z pohledu tržeb, které má $DIS+1.9% více diverzifikované, jsem při poklesu cen nakonec rozhodl vsadit na ně... Tak uvidíme :-)

Já právě taky a věřím, žese zase vysplhaji :)

taky mam jen par DISNEY a verim ze se konecne vse dalo lepsim smerem a v kratkodobem horizontu ma potencial relativne dobre vyrust na cenovky 120-130

Taky si to myslím, i když to asi nebude hned, ale v dlouhodobém horizontu byste nahoru podívat měli:)