S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Akcii mám, průměrná nákupka 412 Kč. Už v nich mám skoro 150k. Postupně přikupuju, cena je fér, spíš nižší. Tohle je podle mého nejkvalitnější akcie na BCPP. Stává se z toho pomalu nejvýznamnější světový hráč ve své kategorii, v budoucnu to teprve bude jízda.

U toho chci být. V podstatě bych nečekal a jel DCA nafurt. B&H akcie, nadosmrti.

Ty to, tak super. Jste hodně optimistický a víc mě to popohnalo abych se na tu společnost podíval a asi i něco nakoupil :D

Podle mne cena dobrá, co se sektoru týče, tak to je na každém, zda ji chce nebo ne vlastnit :)

A vy by jste chtěla nebo ne, případně proč?

Vychyybam se tabáku a zbranim

osobně akcie mám a přikupuji myslím si že cena pod 600 je dobrá a líbí se mi trend kterým jde. očekávám růst a tuším, že likvidita se zlepšuje stejně jako u kofoly.

Souhlasím, ta cena pod 600 je pěkná. Společnost bude růst a tak by stou likviditou neměl být takový problém v budoucnu.

Akcie mám nakoupené a věřím, že bude mít zářnou budoucnost.

Souhlasím, na jaké ceně bys přikupoval?

Pro mě je i momentálně stále na přijatelné ceně :)

Ano mám, společnost s vizí i strategii. Pěkná divi. Myslím si, že firma bude růst jako sněhová koule. Geopolitická a bezpečností situace zbrojařům pouze nahrává. Svět blízké budoucnosti bude všechno jenom né stabilní a bude velmi dynamický. Proto si myslím, že investice do "Aerospace & Defense" jsou "jistota"...

Naprosto souhlasím,  vidím to stejně a brzo akcie Coltu asi zařadím do portfolia.

No někde jsem četl ze nějakému republikanovi se to dost nelíbí že by se měly zbrojní firmy prodávat nějakým "pochybným Čechům" pravděpodobně je sice nerozlišuje od Čečenců. Ale to nic nemění na tom že to může v US dost zneprijemnit.

Dobrá zpráva to není, ale asi to není zas takové riziko.

Já mám, pod 530 jsem si tam nakoupil, tam mám celkem slušnou pozici a chystám se nadále držet. Coltu se loni dařilo a letos tomu nemá být jinak, mají velký potenciál růstu, jejich akvizice dávají opravdu smysl. Ale přiznám se, že nevím, proč teď zase z těch 600 korun padají dolů, nejspíš to bude ředění akcionářů v návaznosti na koupi Sellier-Bellot? 
Každopádně potenciál proč? Stále rostou + válčit se stále někde bude + nejsou závislí jen na válčení a vyzbrojování armád, ale chtějí například i vybavovat policejní složky + získali velmi dobré zakázky od vlád (např. Kanada, Slovensko), což přidá rozhodně na klidu.

Naprosto souhlasím a díky za názor. Hlavní věc které bych se bál u investice do akcií z tohoto odvětví je to, že budou společnosti závislé jenom na těch válkách, ale u Coltu to tak naštěstí není a v tom vidím výhodu.

Nad 600 Kč jsem prodal. Objemy kolem 5mil CZK denně, není to až tak zlé. Nyní čekám, zdali to půjde níže - rád opět naskočím.

Super, na jaké ceně bys nakupoval?

Nějakých 530 Kč.