S&P 500 ^GSPC 5,218.11 +0.08%
Tesla TSLA $169.18 -1.62%
Nvidia NVDA $898.95 +1.29%
Alphabet GOOG $169.98 -0.93%
Amazon AMZN $187.80 -0.90%
Apple AAPL $182.70 -0.88%
Meta META $471.58 -0.81%
Microsoft MSFT $413.83 +0.37%

Investiční svět myslí i na zamilované ♥️😁 $MTCH-0.8%

Dnes máme svátek, Valentýn, za mě spíše komerční svátek. Ovšem na druhou stranu, proč ne, udělat si taky čas na drahé polovičky, vždyť přeci jen, investice do lásky je vždy přínosná, ať je jakákoliv. Nechci tu ale rozjíždět seznamku ani poradnu v tomto směru. 😁 Když ale celý den na nás všude skáče reklama a videa na sociálních sítích, tak jsem si říkal, zkusím najít jestli nemůže mít dnešní den nějakou spojitost s investicemi, burzou a hele ...

Match Group Inc.

- sídlící v texaském Dallasu, se jedná o technologickou společnost zaměřující se na oblast sjednávání schůzek online. Skupina působí prostřednictvím řady značek včetně Tinder, Match.com., PlentyofFish, OkCupid a dalších.

MTCH
$30.34 -$0.24 -0.77%
MTCH
$30.34 -$0.24 -0.77%
Target Price
91.14 (+200.35% Upside)

Více k ní psát nebudu, protože o společnosti nemám povědomí, tohle je jen krátké okénko, zajímá mě jestli o ní někdo víte? Pro mě je toto novinka ač už jsou na trhu dlouho, netušil jsem že aplikace jako Tinder, která je myslím i u nás v Česku velice populární se těší takové velikosti, že má i své místo na burze.😊

No, láska je stále v kurzu a i pěkný business. 😋 Tak co, investovali by jste?


Taky jsem o nich přemýšlel. Dobrá volba i když na Covid čísla se asi nedostanou. Já stále přemýšlím, proč by měli růst? Asi to bude záležet na tom, jak jim padají nebo stoupají čísla předplatitelů těch jejich seznamek.

No při Covid to věřím, že museli jet obrovsky, respektivě jejich uživatelé. Já měl v tu dobu holku, ale pak asi rok po Covidu jsem si to založil, pač jsem byl už sám a musím říci, že ten Tinder je fakt plný profilů, snad nemožné vyčerpat možnosti a věřím, že i dost lidí si to platí. Možná projet si více čísla, tak proč ne, nemusela by to být špatná investice, ale netuším, nekoukal jsem na ně více. Rozhodně ale budoucnost to má, protože dnes se už hodně minimálně lidi seznamují reálně, vše je v online světě.

Společnost znám, delší dobu zpět jsem o ni dělal myslím i příspěvek, za mě je teď společnost na dobré ceně k nákupu a spekulaci růstu.

Jj koukal jsem že už je to několik měsíců zpět, tak jsem si dovolil jen takto na ni znovu upozornit. Já ji neznal dříve, jako tušil jsem že Tinder je velký, ale kam spadá, to jsem koukal až v ten den. Jako dle grafu je dole no a i má zajimý výhled dle analytiků.

Upřímně se ani nedivím, co vím tak zrovna tinder přivedl nové předplatné, které stojí snad 600 USD měsíčně, úplný nesmysl :D ale uživatelů má neskutečně moc.