S&P 500 ^GSPC 5,018.39 -0.34%
Nvidia NVDA $830.03 -3.93%
Amazon AMZN $178.86 +2.21%
Meta META $439.10 +2.08%
Tesla TSLA $180.00 -1.79%
Microsoft MSFT $395.12 +1.49%
Apple AAPL $169.30 -0.60%
Alphabet GOOG $165.56 +0.56%

📊🚀 Co sledovat tento týden! 🌐💡

Prezidentský den - Pondělí: Americká burza bude uzavřena!

Walmart $WMT-0.9% Earnings - Úterý: Obří maloobchodní gigant Walmart zveřejní své výsledky! 🛒💰 Jaký bude dopad na jejich akcie a celkový maloobchodní sektor?

Home Depot $HD-0.7% EarningsÚterý:🏡💼 Jaký bude dopad na stavební a domácí sektor?

Fed FOMC - Středa: Sledujme, jakým směrem se Fed ubírá! I když poslední dobou trhy ani nezajímá co si Fed o současné situaci myslí. 🏦📈 Co odhalí záznamy z posledního zasedání?

Nvidia $NVDA-3.9% Earnings - Středa: Technologický gigant ve světle reflektorů! 💻🚀 Naplní všechna očekávání, dostane se v nadcházejícím týdnu na nová maxima, nebo přijde razantní ochlazení? Jaký bude vliv na technologický sektor?

Žádosti o zaměstnání - Čtvrtek: Sledujeme ukazatele zaměstnanosti! 👥📉 Vyšší počet žádostí obvykle naznačuje zhoršení ekonomických podmínek, zatímco nižší počet může signalizovat stabilizaci nebo zlepšení na pracovním trhu. Jaký bude vliv na obavy z ekonomického růstu?

Služby / Výrobní PMI - Čtvrtek: Průmysl a služby pod lupou! 🛠️📊 Je ukazatel měřící aktivity v odvětví výroby v dané zemi. Tento index poskytuje přehled o stavu a vývoji výrobního sektoru a je často považován za jeden z klíčových indikátorů ekonomického zdraví. Jaké jsou indikátory pro hospodářský vývoj?

Prodej stávajících domů - Čtvrtek: Trh nemovitostí ve středu pozornosti! 🏠💼 Tento ukazatel je sledován jako důležitý ekonomický indikátor a měří aktivitu na realitním trhu. Pokud je prodej stávajících domů vysoký, může to signalizovat silný zájem o nemovitosti a obecně pozitivní ekonomické klima. Jaký bude vliv na realitní sektor?

Tento týden nám oznámí své výsledky také mnoho REITů, jako jsou například $O+0.7% $MPW+0.7% $VICI+1.2%

Co budete sledovat v nadcházejícím týdnu vy?

Sledujte klíčové události a buďte připraveni na zajímavé pohyby na trhu! 🌐💹


Super děkuji za shrnutí, akorát jsem teď nestíhala si ho udělat sama :)

Opět, skvělé shrnutí!

Díky moc!

Není vůbec za co! to já děkuji :)

Díky za shrnutí. Mimo výše uvedené tituly se ještě podívam na výsledky $MDT+0.8% a $NEM-0.1%

Moc hezké shrnutí! :-)

Díky moc!