S&P 500 ^GSPC 5,220.03 -0.05%
Tesla TSLA $172.27 +2.26%
Meta META $465.70 -2.20%
Apple AAPL $185.91 +1.56%
Alphabet GOOG $167.64 -1.56%
Amazon AMZN $185.69 -0.95%
Microsoft MSFT $413.58 -0.28%
Nvidia NVDA $898.83 +0.01%

Închiderea guvernului american - amânată din nou.

Legislatorii au evitat rapid amenințarea unei închideri a guvernului în weekend, adoptând o lege scurtă în Camera Reprezentanților și apoi în Senat. Acordul va permite finanțarea unor părți ale guvernului, dar numai pentru o săptămână.

Măsura este menită să câștige timp pentru negocieri, dar acordul se confruntă în continuare cu un calendar strâns. Porțiunea de finanțare convenită include agenții guvernamentale cheie, dar restul proiectelor de lege vor fi dezbătute înainte de 22 martie.

( 22 martie este termenul limită pentru cele șase proiecte de lege rămase, care sunt esențiale pentru funcționarea guvernului. Aceste proiecte de lege acoperă unele dintre cele mai controversate domenii ale guvernului, cum ar fi Pentagonul, Departamentul pentru Securitate Internă și chiar Casa Albă. Dacă aceste legi nu vor fi adoptate până atunci, aceste agenții și servicii guvernamentale riscă să se închidă. Acest termen reprezintă o dată limită importantă pentru legislatorii care încearcă să rezolve diferențele și să ajungă la un acord privind finanțarea guvernului. )

Diviziunile politice cu privire la amendamentele politice fac negocierile dificile. Republicanii promovează priorități precum finanțarea pentru Planned Parenthood, în timp ce democrații se opun.

Până acum, acesta este doar un mesaj scurt în timpul dezbaterii de vineri. Vreau să urmăresc din nou acest lucru, deoarece cred că este destul de important și ar trebui să se vorbească și despre el, nu doar despre acțiuni specifice. Întreaga lună martie se va învârti în jurul acestui subiect, așa că voi încerca să adaug mereu informații la acesta. 😊


Mulțumesc pentru postare, am uitat complet de ea:)

Mulțumesc și eu, și da, și eu. Dar acum, în martie, vom auzi mai multe despre asta, cred. 😊

Cred că da, dar sunt curios să văd cum va fi anul acesta în SUA din punct de vedere politic

@ioanamarin Și eu, mai ales dacă Trump câștigă.

E din nou aici? Mi-a scăpat cumva. 😂

Am uitat cumva să menționez și acum, mi-a atras atenția un prieten. Din păcate da, iarăși aici și după părerea mea așa că vor fi cumva de acord sau se vor apropia de asta și eventual vor împinge restul din nou înapoi. Anul ăsta în preajma alegerilor vor fi numai promisiuni și sperăm că va fi calm, un guvern care ar permite așa ceva probabil că nu ar avea prea mult succes. 😂

Da, bine. 😂